Wpis z mikrobloga

Jak ja się cieszę, że w Gorzowie Wlkp. powstanie nowe centrum integracji cudzoziemców, a w całej Polsce tylko 49. Żłobki podrożały do absurdalnych kwot, młodych ludzi nie stać na własne mieszkanie, ceny najmów są kosmiczne. Widzę, że ekipa rządząca z Tuskiem na czele dba o to by Polacy się nie rozmnażali. Chociaż zastąpią nas "nowszymi i lepszymi Polakami" xD.

Nie zapraszam do dyskusji.
#bekazko #bekazpo #bekazlewactwa #bekazpisu #polityka
siwy-y - Jak ja się cieszę, że w Gorzowie Wlkp. powstanie nowe centrum integracji cud...

źródło: 15m9k5

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Juz myslalem że chciałeś rozmawiać o murze i sukcesach PiS

@dqdq1: Sukces kałowców? Dorwanie się z powrotem do koryta po 8 latach. Świnie głodne https://www.money.pl/gospodarka/rzad-tuska-wydaje-znacznie-wiecej-od-pis-rozpasanie-wydatkowe-7033442947525376a.html

Jak tam przekazanie kasy z TVP na onkologię? Jakoś temat przycichł, a teraz finansowani są funkcjonariusze nowego reżimu. Na przykład tamta blondyna, co obsrywała żołnierzy na granicy. Dostała posadkę w publicznej niedługo po śmierci polskiego żołnierza zadźganego przez ubogacacza. Jak to skomentujesz, fanie czystej wody
  • Odpowiedz
@Gozd k---a, ludzie, op postuje zmanipulowany bulshit wy macie jakies resztki rozumu czy p---------e konfo-pisowsko-kaowskie wypralo wam juz glowy do konca. Zadnego fakt checkingu tylko ssanie guana prosto z odbytu partii matki. Ey sie myslec nauczcie samodzielnie
  • Odpowiedz
Jak ja się cieszę, że w Gorzowie Wlkp. powstanie nowe centrum integracji cudzoziemców, a w całej Polsce tylko 49. Żłobki podrożały do absurdalnych kwot, młodych ludzi nie stać na własne mieszkanie, ceny najmów są kosmiczne. Widzę, że ekipa rządząca z Tuskiem na czele dba o to by Polacy się nie rozmnażali. Chociaż zastąpią nas "nowszymi i lepszymi Polakami" xD.

Nie zapraszam do dyskusji.

@siwy-y: to na c--j wpis robisz xd
lepsze centra integracji
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Eremites czyli jak pisiory r-------y pół Polski to już nie warto tego naprawiać? Na służbę zdrowia nie ma, ale kilka miliardów się znajdzie dla deweloperów? Przecież razem z pisem, chcą wprowadzić zerowe kredyty, bo napchali sobie kieszenie od tych wszystkich "budowlańców" i trzeba wywiązać się przysługą.
A co do tych ośrodków. My będziemy wydawać miliardy na pseudo "integrację" podrzutków z Niemiec, zamiast ich od razu deportować, nie trwoniąc przy tym naszych
  • Odpowiedz
@cybulion: Poza tym co z likwidacją TVP? Jakoś nadal funkcjonuje. Nowy rząd zamiast finansować onkologię, nadal finansuje raka xD A miało być inaczej.
  • Odpowiedz
@doveo o uj, dwa dni darek myslaleś XD
Jakiego raka? Masz odpolitycznione tvp gdzie rudego jadą. Ja wiem ze ty tylko republika i inne media otylego knurka. A onkologia została dofinansowana swoja droga czego mogles nie zauwazyc wcinajac kremowki za hajs z LP.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cybulion jedyne co widzę peowski funkcjonariuszu, że nie widzisz tego jak kolega wyżej napisał, że miliardy nadal płyną na propagandę, ale tym razem z "przeciwnej strony". TVP dofinansowana, a służba zdrowia leży i będzie nadal kwiczeć. Zapraszam do dyskusji i wytłumacz swoich pracodawców ;) tylko, nie przypominaj o pisowcach, bo wiadomo, że kradli i łożyli gruby hajs na propagandę, ale dawaj wyłóż na dywanik ten rząd i plan działania na temat
  • Odpowiedz
@siwy-y yebać PO. Żrecie propagande z russpubliki jak totalni idioci, i ja tu wklejacie. Jestem calkowicie przeciwny dwóm rzeczom - kłamstwom i politykom. Jak widze klamstwa to reaguje a twoj wysryw nic nie wnosi. Budzet nfztu ukladal pis, tak PO pracuje na budzecie pisanym przez PIS, szybko zapomnieliscie. Kontrakty na 2024 podpisano przed wyborami w 2023. Kłamcie ile wlezie.
Imigrantow? Tusk wlasnie zamyka nielegałom droge do polski. Płot pisu? Widziałem podczas
  • Odpowiedz
@siwy-y a jesCze te TVP dofinansowane. Fostali 25% z 3 mln bo krrit blokuje srodki bo pisowski pachol se tam siedzi xD. Ale juz lykneles wyjete z d--y ssakiewicza bzdury o rekordowym finansowaniu. XD.
  • Odpowiedz