Aktywne Wpisy
Close9 +11
Dokąd pojechalibyście jako singiel 29lvl na samotne wakacje? Raczej w trybie zwiedzanie / leżenie. Koszty noclegów przytłaczają, ale szkoda mi urlopu na siedzenie w domu. #wakacje

LuzikSebastian +242
źródło: 1000003912
Pobierz

Nie zapraszam do dyskusji.
#bekazko #bekazpo #bekazlewactwa #bekazpisu #polityka
źródło: 15m9k5
Pobierz@dqdq1: Sukces kałowców? Dorwanie się z powrotem do koryta po 8 latach. Świnie głodne https://www.money.pl/gospodarka/rzad-tuska-wydaje-znacznie-wiecej-od-pis-rozpasanie-wydatkowe-7033442947525376a.html
Jak tam przekazanie kasy z TVP na onkologię? Jakoś temat przycichł, a teraz finansowani są funkcjonariusze nowego reżimu. Na przykład tamta blondyna, co obsrywała żołnierzy na granicy. Dostała posadkę w publicznej niedługo po śmierci polskiego żołnierza zadźganego przez ubogacacza. Jak to skomentujesz, fanie czystej wody
źródło: Bez tytułu
PobierzCudzoziemcy muszą się integrować: źle.
@cybulion: a tobie ile?
Temat jest ustotny a nie do śmiechu. No ale opłacani się śmieją.
@siwy-y: to na c--j wpis robisz xd
lepsze centra integracji
A co do tych ośrodków. My będziemy wydawać miliardy na pseudo "integrację" podrzutków z Niemiec, zamiast ich od razu deportować, nie trwoniąc przy tym naszych
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakiego raka? Masz odpolitycznione tvp gdzie rudego jadą. Ja wiem ze ty tylko republika i inne media otylego knurka. A onkologia została dofinansowana swoja droga czego mogles nie zauwazyc wcinajac kremowki za hajs z LP.
Imigrantow? Tusk wlasnie zamyka nielegałom droge do polski. Płot pisu? Widziałem podczas