Wpis z mikrobloga

Imponuje mi opanowanie i ważenie słów Wojciecha, w sumie to tego rodzaju chciałem być graczem, nikogo nie krzywdząc, ale chłodno kalkulując co jest najlepsze w drodze do finału.

Aczkolwiek myślę że miał farta że trafił na Maję, bo dzięki niej są silną parą.

#hotelparadise
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Paweleos Wojtek jest w tej edycji dla mnie czarnym koniem. I tak, miał ogromnego farta, że tak to się wszystko potoczyło… chłop nawet nie musiał z niczym decydować, wszystko wokół robiło się za i pod niego. Mimo tego ma coś w sobie i bardzo go lubię.
  • Odpowiedz
  • 11
@Dewasta: ależ oczywiście masz rację, różnica między mną a Wojciechem jest taka że on budzi zainteresowanie wśród uczestniczek, ja nie budziłem żadnego i musiałem grać z dwójką i
ósemką na ręku.
  • Odpowiedz
@Paweleos: a ja nadal nie mogę zrozumieć czemu Monia Cię nie chciała i musiałeś się męczyć z nijaka przedszkolanką - z nią nie było szans ani tego wygrać ani w ogóle grać . I te dziewczyny w Twojej edycji to jakieś ślepe były. Za to nie wiem co dziewczyny widzą w Wojciulu.
W mojej opinii
Wojciul - 6/10
El Presidente - 11/10
  • Odpowiedz
@Paweleos: jakbym brała udział w programie to byłbyś jedynym, na którego zwróciłabym szczególna uwagę. W mojej skromnej opinii jesteś najlepszym uczestnikiem wszystkich edycji, zarówno pod względem wyglądu jak i intelektu. Wojtek nie jest najgorszy, dobrze gra i obserwuje, ale do Ciebie się nie umywa. Ty po prostu nie miałeś z kim tworzyć takiej pary, bo @YodaMonika wybrała Mikołaja ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 2
@Gazolina: dziękuję, choć to było już sto lat temu to nadal rozumiem decyzję Moniki i na Jej miejscu podjąłbym taką samą decyzję, bo celem gry jest finał.
  • Odpowiedz
@Paweleos: z Monią to byście tam rozwalili system. A tak biedna Monia musiała ciągnać na placach tego Mikołaja... Ja tam bym Cię brała ledwo byś bramę przekroczył. XD
  • Odpowiedz