Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +725
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
nowszyja +260
Psiarze to jest obecnie największa patologia w polskich miastach i nie zapraszam do dyskusji. Kolejny raz o 6 rano zostałem obudzony przez ujadające psy na osiedlu, bo jest ich już tak dużo, że same dostają p-------a i wzajemnie na siebie ujadają na spacerze. Psiarze to banda egoistycznych patusów. Nie mają w życiu pasji, to biorą sobie psa jako zabaweczkę i już mają cel: łażenie z psem i zasyfianie przestrzeni publicznej.
#psiarze
#psiarze

#motoryzacja #wroclaw #leasing
1. Bezpieczeństwo pojazdów: Hello Carbe regularnie serwisuje i kontroluje swoje samochody, co gwarantuje ich sprawność techniczną oraz bezpieczeństwo na drodze. Każde auto spełnia rygorystyczne normy techniczne, co minimalizuje ryzyko awarii podczas podróży.
2. Przejrzyste warunki umowy: Wynajem w Hello Carbe jest prosty i przejrzysty. Wszystkie warunki są jasno opisane, dzięki
@souver: Faktycznie nie wygląda to dobrze, jakby wszystkie opinie były kupione... Sam nie miałem styczności, więc ciężko mi cokolwiek doradzić. Jedynie co ja mogę polecić, bo akurat tutaj słyszałem sporo dobrego, to stronę mAuto pod zakup samochodu. Ona akurat wygląda normalnie i jak czytałem opinie, to też nie wyglądają na sztucznie wygenerowane.
jestem współwłaścicielem Hello Carbe. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania i wątpliwości, skoro zostaliśmy już przywołani do tablicy.
Co oferujemy:
- najwyższe rabaty flotowe na takie marki jak Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Toyota (przebijamy średnio 92% ofert nadesłanych przez naszych klientów)
źródło: 466672227_1107145088086967_6045497556168585770_n
Pobierz