Aktywne Wpisy

PachneImbirem +150
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

themindcrusherHS +86
Dobra mirki, hear me out. Oficjalnie j---ć większość polskich pizzerni.
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
źródło: obrzydliwa_mrozonka
Pobierz

Na wykopie udało mi się ich zdobyć ze 4. W zasadzie tylko na wykopie, bo
Robię dokładnie tak samo. W zeszłym tygodniu rezerwowałem majówkę na Chorwacji. 930 zł apartament z możliwością odwołania na 9 nocy. 10% zniżki i już wychodzi za grosze. Jak znajdę coś lepszego to korzystam z kolejnego kodu a wcześniejszy odwołuje.
Do tego przeważnie wychodzi mi że jeden wypad w roku mam za darmo z tych 10%. Wystarczy że np. Rodzicom zarezerwuje wakacje na apartament za 2500 plus moje wyjazdy
Czy to nie jest w takim razie tak, że konto na którym przeglądasz nie ma żadnego statusu albo niższy poziom geniusa? Natomiast u Twojej dziewczyny jest najwyższy genius?