Aktywne Wpisy

dominges08 +63
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie za 140zł pokazuje, jak bardzo janusze gastronomii się odkleili od rzeczywistości. Przecież w tej cenie polecisz już do rzymu na prawdziwą, włoską pizzę, a nie będziesz czekał dwie godziny na placek z mrożonki polskiego rekina biznesu. 🤯
Widząc więc co się dzieje pewien znany sklep w zielonych barwach jak i pewien większy market w barwach żółtych powiedzieli "sprawdzam" i nagle okazuje się że za dwie dychy możesz wyjść ze sklepu z ciepłym plackiem jakością bijącym na głowę te przeciętne zwykle ciasto oferowane przez "prawdziwe" pizzerie. Z tym, że tu nikt nie udaje, że dostajesz produkt premium a po prostu gotową pickę z mrożonki. Pickę, która ma przejrzysty skład i do tego jest zwyczajnie smaczna. A jak chcesz jeszcze taniej to idziesz do żółtego sklepu i za piętnastaka masz to samo, ino se musisz podpiec we własnym zakresie. Da się? Da się.
I tyle drodzy państwo warte jest te 150g mąki, trochę wody, garść sera, pięć plastrów salami i pół pomidora. 60zł za pizze to j----y absurd.
Wąsaci psiembiorcy w nowych mercedesach sprawdzali ile wycisną z kowalskiego aż pałka się przegła. Ja rezygnuję, w dupę se wsadźcie te gumowe placki, które jak na loterii czasem przyjadą ciepłe, a czasem nie...
#gastronomia #pizza #januszebiznesu
źródło: obrzydliwa_mrozonka
Pobierzźródło: A3E5F7A12835F516E67933797C700B72
PobierzPrzygotowuje się dosłownie 2 minuty, banalnie prosto, pieczesz kilka minut i wychodzi jak pizza ze spoko pizzerii, ze sprawdzonych składników, za 20 ziko, którą najadam się do syta.
Odkąd poznałem tę wersję, oduczyłem się zamawiania
xD
źródło: 1000023242
Pobierz@ArchDelux: konstruktywnie
Na 250℃ z termobiegiem po 5 minutach ta picka wygląda na załączonym zdjęciu i uchwyt ma chrupiący. Takie optimum dla niej to myślę 4 minuty w takich warunkach.
Oczywiście mówię o mrożonej, bo świeżą pickę to faktycznie trochę dłużej trzeba.
czasem jak mnie najdzie ochotka to do dominos jade, bo tam czasem promka 34pln za xxl
źródło: zrzut
PobierzŻabka ma ekspedientkę, która sprzedaje fajki, browary, wódę, robi hot dogi, pizzę i puszcza kupony w lotto, a także przyjmuje paczki. Trochę inne koszty.
Ocena: fałsz / mocna przesada.
Lot z Polski do