Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

cheture +10
ciekawe jak dziś wyglądaliście w koszulach, pewnie eleganccy przystojni kawalerowie z was

Pomiędzy czekaniem na kolejne odcinki 3 sezonu, zafiksowałam się troszeczkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) na punkcie teorii serialu From.
Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam do dyskusji.
Mój oryginany wpis
#stamtad #teoria 3
Jak myślicie, skąd wzięło się Fromville z budynkami?
Ja mam teorię, że zostało wchłonięte razem z mieszkańcami, którzy stali się potworami.
Miasteczko wygląda jak z lat 50-tych, kiedy Victor był mały, miasteczko wyglądało "świeżo", np. możecie zwrócić uwagę na wygląd karuzeli ze wspomnień. Teraz widać, że miasteczko niszczeje, huśtawka zardzewiała itd.
Mieszkańcy też zostali wchłonięci i zmienieni w potwory tak, jak stali. To by tłumaczyło, dlaczego mają ubrania robocze na sobie i wszystkie pochodzą z jednego okresu.
A być może potwory są ludźmi, którzy, tak, jak obecni, przyjechali samochodami do Fromville i powolnie przemieniali się w potwory.
Może w międzyczasie zachowywali się jak Fatima? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Może to miejsce istnieje od samego początku istnienia świata. Jest jakiś cykl który się zamyka i powoduje że pojawiają się kolejni ludzi i potwory.
A może aktualne potwory to ludzie którzy rozwiązali zagadkę tego miejsca i w nagrodę sami zostali potworami ( ͡º ͜ʖ͡º) Może
Jak na razie z zagrożeń mamy:
- Klasyczne potwory
- Pająki
- Enty? Coś co przesuwało namiot w nocy
- Duchy które są