@Milo900: od 2021 go obserwowali, prawdopodobnie będzie oskarżony o zbrodnie vatowską za to jest do 25 lat więzienia. CBŚP przy takich sprawach to normalka
Czesc mam pytanie, ktos mi moze odpowiedzieć jak dziala cbśp? Niektorzy mowia, ze to zwykla policja powinna go zgarnac, bo sa inni grozni przestepcy na wolnosci.
@Milo900: to jeden z wydzialow policji. Tak jak drogowka, kryminalny, sledczy, wewnetrzny. Ten wydzial jest podlegly bezposrednio pod komendta glownego.
Czy cbśp rozpracowywala go 2-3 tygodnie i dopiero ruszyli, czy moze
@panDario gdzie jest powiedziane, że od 2021 prowadzone jest śledztwo? Bo jesteś kolejnym cymbalem, który nie zrozumiał pani rzecznik, która wyraźnie powiedziała, że "śledztwo obejmuje lata 2021-2024", a nie, że COR rozpoczął się w 2021. Ludzie, wy poważnie nie potraficie słuchać że zrozumieniem? Myślisz że jakiś Kamilek jest tak cwany, że CBŚP musiało 4 lata śledztwo prowadzić, żeby wystarczające dowody zebrać?
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
rozpracowywali go całe 2 minuty i 40 sekund
Jak ty oddychasz człowieku?
Komentarz usunięty przez autora
@Milo900: to jeden z wydzialow policji. Tak jak drogowka, kryminalny, sledczy, wewnetrzny. Ten wydzial jest podlegly bezposrednio pod komendta glownego.