Wpis z mikrobloga

Ile pieniędzy dałeś/dałaś zarobić branży medycyny estetycznej?

• 0, jestem niebieski 81.5% (4041)
  • 0, jestem różowa 3.2% (159)
  • Mniej niż 1000, jestem niebieski 4.2% (208)
  • Mniej niż 1000, jestem różowa 0.5% (26)
  • Od 1000 do 4999,99, jestem niebieski 3.1% (156)
  • Od 1000 do 4999,99, jestem różowa 0.9% (43)
  • Od 5000 do 9999,99, jestem niebieski 1.5% (73)
  • Od 5000 do 9999,99, jestem różowa 0.4% (21)
  • 10000 i więcej, jestem niebieski 3.4% (171)
  • 10000 i więcej, jestem różowa 1.2% (59)

Oddanych głosów: 4957

• 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak szczerze to nikt nie wydał 0 bo szampon do włosów a nawet i sraj taśma by się tu mogła liczyć do równania, no chyba że ktoś p---------a z galerii jakiejś
  • Odpowiedz
A teraz co nazywamy medycyną estetyczną? Bo ja np chodziłam na masaż ujędrniający. Czy masaż to medycyna estetyczna? Równie dobrze fryzjer.. Albo wizyta u kosmetyczki i jakieś maseczki czy złuszczanie naskórka? mało sprecyzowane pytanie. Bo na takie zabiegi pewnie ze 2k wydałam, a zagłosowałam na zero.
  • Odpowiedz
Czy masaż to medycyna estetyczna? Równie dobrze fryzjer.. Albo wizyta u kosmetyczki i jakieś maseczki czy złuszczanie naskórka?

@monalisssa: serio nie rozróżniasz?

"w odróżnieniu od kosmetyki wykorzystuje środki medyczne, a zabiegi z jej zakresu wykonywane są wyłącznie przez lekarzy."
  • Odpowiedz
@Hawwa: hehe jeszcze n------y jestem dopiero teraz przeczytałem o co chodzi ale nie bede kasowal tego co napisalem.A czy z gownem na dupie to ładnie sie wygląda? to taki humorystyczny wrzut nie miało być sensownie pielęgnacja to pielęgnacja rachunki za prad i wode to tez wydatek na bycie estetycznym
  • Odpowiedz
@miken1200:

serio nie rozróżniasz?

"w odróżnieniu od kosmetyki wykorzystuje środki medyczne, a zabiegi z jej zakresu wykonywane są wyłącznie przez lekarzy."
Idąc do dermatologa, który jest lekarzem też korzystasz z usługo medycyny estetycznej? Bo przepisał Ci jakieś leki? Powinno być sprecyzowane, że chodzi o interwencję chirurga w nasze ciało, czy coś w ten deseń.
  • Odpowiedz
Robię raz na 5-8 miesięcy botoks na czoło. Od jakiś 5-6 lat. Po co mi zmarszczki…
W przyszłości chciałbym zrobić przeszczep włosów. Ale to już srogi wydatek.
  • Odpowiedz