Wpis z mikrobloga

jaki polecacie tani hosting dla 4 stron wordpress? Obecnie byłem przez rok w Hostinghouse ale wykupili ich złodzieje z NetArt i z 65zł brutto zrobiło się prawie 750zł na rok. Może warto zakręcić małysza za takie praktyki? Wykupują mniejsze firmy aby podnieść ceny przy przedłużeniu 10x.
#hosting #webdev #netart
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kozerus Małysz był kręcony i nawet na główną doleciał. Fajny jest kontrast z supportem na wykopie, zanim firma zostanie wykupiona to jest przyjaźnie i miło, potem przychodzi netart i buraczy "cennik jest jaki jest, nie podoba się to w---------j".
  • Odpowiedz
@kozerus: Najmniejszy plan hostingowy w naszej nowej ofercie to usługa Hosting Start o powierzchni 50 GB. Skontaktuj się z nami telefonicznie lub mailowo na bok@hostinghouse.pl. Zweryfikujemy Twoją usługę i sprawdzimy, co możemy Ci zaoferować.
  • Odpowiedz
@kozerus: Zerknij na seohost.pl, mam u nich od lat i jestem zadowolony, będziesz miał na pewno dużo taniej.
A i o ostatnio na FB oświadczali że nie zamierzają się sprzedawać.( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@kozerus: Skąd w ogóle taka sugestia, że nas ktoś przejmuje naszą firmę?
Nasza firma jest ponad 7 lat na rynku i nie prowadzimy żadnych rozmów na temat przejęcia.
  • Odpowiedz
@kozerus: Cześć, zapoznaj się z naszą ofertą https://hostido.pl/polecam/WYKOP

Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) o tego najtańsze przedłużenia domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.

Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20% w pierwszym
  • Odpowiedz