Wpis z mikrobloga

jaki polecacie tani hosting dla 4 stron wordpress? Obecnie byłem przez rok w Hostinghouse ale wykupili ich złodzieje z NetArt i z 65zł brutto zrobiło się prawie 750zł na rok. Może warto zakręcić małysza za takie praktyki? Wykupują mniejsze firmy aby podnieść ceny przy przedłużeniu 10x.
#hosting #webdev #netart
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kozerus: Wszystkie proponowane akwizycje z różnych stron w tej kwestii, są odrzucane na dzień dobry. Możesz śmiało do nas zawitać. A z kodem WYKOP rabat -65% na wybrany plan hostingowy i darmowa rejestracja domeny PL.
  • Odpowiedz
@kozerus: Niestety nasze obawy co do #hostinghouse (www.hostinghouse.pl) stały się faktem. Wystosowaliśmy pytanie do nich jak będzie wyglądała nasza nowa faktura na kolejny rok. Otrzymaliśmy wiadomość w której zapewnili że obecni klienci otrzymają korzystne warunki przedłużenia. No i klops, przyszedł moment wystawienia faktury. Po 13 lat współpracy z nimi zaproponowali nam pare % obniżki na przedłużenie. Logicznym w tym momencie wyjściem byłoby zaproponowanie po cenie promocyjnej jaka widnieje
  • Odpowiedz
  • 0
@jpktraders: mi zaproponowali chyba nawet 30% rabatu ale to i tak był kosmos. Założyłem konto na hostido.pl i przenieśli mi za darmo wszystkie strony i skrzynki mailowe. Jestem bardzo zadowolony.
  • Odpowiedz