Wpis z mikrobloga

#legimi
Nadal uważacie że nie ma żadnego problemu? Zapraszam na fp Legimi na FB. Post informujący o zmianach ma ponad 1400 komentarzy.
Dziś idzie pismo do UOKiK podpisane przez osoby walczące o możliwość np. Rozwiązania umowy.
Jest też grupa na FB Problemy z Legimi.
Może trzeba zrobić hałas?
Poznańska firma robi klientów w bambuko.
MalaNana - #legimi
Nadal uważacie że nie ma żadnego problemu? Zapraszam na fp Legimi ...

źródło: IMG_5228

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MalaNana: co do Legimi. Miałem trial, ale nie mogłem zsynchronizować książek. Moje zapytanie do supportu nigdy nie otrzymało odpowiedzi. Więc nie kupiłem Legimi. I widzę, że oszczędziłem sobie kłopotów
  • Odpowiedz
@MalaNana: Miałem umowę na 12 miesięcy. Poprosiłem o rozwiązanie umowy, z racji na takie ograniczenie dostępu do książek. Chcieli żeby zapłacił 5zł x pozostałe 7 miesięcy umowy. Nie zgodziłem się. Wysłali zapiski z regulaminu, ale również, że biorąc pod uwagę zaistniałe okoliczności rozwiążą umowę bez naliczania dodatkowych opłat.
  • Odpowiedz
@kokos24:
1.

Dzień dobry, rozumiem, że od 22.10 pewne książki, które obecnie są dostępne w ramach abonamentu, będą wymagały dodatkowej opłaty. Kiedy decydowałem się na abonament na 12 miesięcy, obowiązywały inne warunki, a teraz, oprócz miesięcznej opłaty w wysokości 49,99 zł, będzie konieczne dopłacanie za niektóre tytuły. Moja umowa obowiązuje jeszcze przez 7 miesięcy, jednak w związku z tymi zmianami nie zgadzam się na dalsze jej kontynuowanie i chciałbym rozwiązać abonament.
  • Odpowiedz