Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +487
bibi__ +205
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Po południu (11.10) rozpoczęliśmy niezwykłą wyprawę, bo długo wyczekiwaną podróż pociągiem dookoła Polski. Dokonaliśmy tego w niecałe 48 h, a więc w jeden weekend! 😎
Chcąc zrobić przy okazji coś dobrego i nie robić tego "na darmo" (chociaż co złego w jeździe samej w sobie hehe) postanowiliśmy założyć skarbonkę 💰(zbiórkę) na ofiary powodzi. Pomysł wziął się ze zwykłej chęci pomocy, ale też faktu, że będziemy przejeżdżać przez tereny, które były objęte tą straszną katastrofą jaką jest powódź. (link do zbiórki w komentarzu)🌟
Dodatkowo w czasie tego wyzwania wszystko nagrywałem🎥 tak, żeby była z tego fajna pamiątka, a także motywacja dla innych - chętnych dokonania podobnego przedsięwzięcia.
Uwaga! Nie jestem YouTuberem, więc materiał jest czysto zajawkowy 😎
#podruzujzwykopem #podroze #pociagi #pkp #powodz #turystyka #pociagiboners #ama
Wystarczy kupić za 119 zł bilet Intercity Multiprzejazd i od wtorku do czwartku można jeździć pociągami drugiej kategorii a dopłacając więcej można włączyć to EIC i Pendolino.
Miałeś jakieś pieniądze ze swoim kolegą, wydaliście te pieniądze na fajny weekend bilety, jedzenie, wOdę itp - oceniam na ok 800 pln.
Zamiast te pieniądze wpłacić na zbiórkę to je wydaliście - dobrze rozumiem? Zrobiliście film o podróży i założyliście zbiórkę, aby pomóc powodzianom - zakładamm że Twoja wpłata byłą pierwsza tj 11 PLN - przedziałowicz lub 20 pln M. Zamiast 800