Wpis z mikrobloga

Przecież Stano nic takiego nie powiedział o Buddzie. Jest jeden film na kanale zero że Budda pomagał powodzianom i tyle, ale nikt go tam nie wywyższał za losowania.
  • Odpowiedz
Najpierw p---------e, że Stanowskiego oglądają tylko Mariusze po 30 r życia a potem płaczecie, że Stano nic nie wypuścił na temat buddy którego oglądają dzieciaczkixD

Stonoga robił loterie dla takich właśnie Mariuszy po 30 r ż
Budda dla dzieciaczków

jak dobrze pamiętam to Stanowski mówił, że kanał zero oglądają ludzie gdzieś po 30stce więc dlaczego miałby kręcić inbe o buddzie który zbiera nie jego target wiekowy?
  • Odpowiedz
@jacek-jerczynski: No ale co to zmienia? To teraz każdy kto zrobi z kimś wywiad jest współwinny jego grzechom (które btw. na tamten moment nie były znane)? Bo nie czaje. Budda to temat który był we wszystkich mediach, a nie coś co sobie Stanowski wygrzebał i grzeje (wręcz przeciwnie).
  • Odpowiedz
@avantu123: ja tylko prostuję, że Budda nie był nieznaną postacią dla Stanowskiego.
Stanowski nie jest przecież zwykłym dziennikarzem z mainstreamu, powinien mieć lepszy risercz, zwłaszcza, że już pół roku temu krążyło sporo plotek na temat Buddy głównie w związku z MGP Garage, a sporo pytań pozostało bez odpowiedzi.

Mnie tam ani Stanowski, ani Budda specjalnie nie interesuje, więc więcej raczej nie mam do dodania.
  • Odpowiedz