nieustraszony-pionier-89: I jeszcze jedno: często takie historie są pozorowane na prawdziwe, a w rzeczywistości to bajty, tak tutaj jestem pewny, że OP silił się, aby to wyglądało na bajt, ale naprawdę zalał xD
powściągliwy-innowator-42: @schweizer jak na to wpadłeś Sherlocku? Przecież absolutnie NIKT się nie skapnął, że OP sam w piątym słowie piszę, że historia się nie wydarzyła ( ͡°͜ʖ͡°)
racjonalny-społecznik-8: Ludzie, OP piszę, że to jest bajt/fikcja, a wykopki przychodzą i mówią mu, że to bajt xD czy jak ktoś do was przychodzi i mówi, że będzie pił herbatę, to jak zacznie to informujecie go, że pije herbatę? xD Dzięki takim ludziom sobie przypominam, czemu usunąłem tu konto xD
często takie historie są pozorowane na prawdziwe, a w rzeczywistości to bajty, tak tutaj jestem pewny, że OP silił się, aby to wyglądało na bajt, ale naprawdę zalał xD
Ludzie, OP piszę, że to jest bajt/fikcja, a wykopki przychodzą i mówią mu, że to bajt xD czy jak ktoś do was przychodzi i mówi, że będzie pił herbatę, to jak zacznie to informujecie go, że pije herbatę? xD
delikatny-marzyciel-87: OP zgrywa cwaniaka, że to bajt, a to nie bajt, bo byłem tym testem na ojcostwo. Nie kłamię. A tak na poważnie: leć do bociana brać krechę na zaległe alimenty ( ͡°͜ʖ͡°)
bystry-nomada-57: W pierwszej chwili chciałem napisać, że b8 nawet niezły, solidne 2/10. Przeczytałem jeszcze raz to zacząłem się zastanawiać, może bajt, może nie. Przeczytałem trzeci i czwarty. To na pewno nie jest b8 XD to jest coś lepszego - desperacka próba ucieczki od konsekwencji przedstawiona w formie b8. Przecież gdyby gościu nie stylizował się na b8 zostałby zjechany, a tak zawsze się wybroni, że to był b8, a może jakieś rozgrzeszenie
@mirko_anonim: była taka akcja u mnie. Było dwóch podejrzanych o zalanie, laska tak kręciła małysza, że NAWET badboy początkowo się zgodził. Potem zmienił zdanie, bo różowa zaczęła panikować (laska troszkę odklejona, daddy issues, miłośniczka ostrego nabijania się na parówę), to go beciak zaczął lać. BB go zostawił po tym, jak nabił mu śliwę. Nie wiem, jaki był finał, ale dobry kumpel, którego znam większość życia (i korzystał z jej gościnności
@mirko_anonim: Wziąłbym na chawirę, próbował stworzyć związek, ale ślubu bym nie wziął. Płacenie za dziecko uważam za święty obowiązek i punkt honoru, ale na żonę? W życiu.
uprzejmy-narrator-95: Średnie alimenty w Polszy to od 800 do 1500 zł. Dla uproszczenia załóżmy, że wynoszą 1000 Ziko. Załóżmy, że dziecko ma 5 lat, to wychodzi 60 000 zł. Dodać odsetki, koszty sądowe to dojdą kolejne tysiące. W takim wypadku zachowałbym się jak prawdziwy, przebywający zbyt długo na słońcu i pożądany przez nasze witaminki mężczyzna - uciekłbym z kraju i nigdy nie wrócił
bezwzględna-aktywistka-87: Różowa here. Przyznaj się lepiej OP-ie, że laska cię zaskoczyła zgodą na test na ojcostwo. Wyszło, jak wyszło i teraz chcesz się ewakuować. Jak na kobiety to pierwsi plujecie jadem, ale wy to zawsze jesteście piękni i czyści. Żałosne.
niewzruszony-badacz-7: Jak to bajt, albo pytanie o poradę to spoko, ale jeśli to szukanie sposobu na ucieczkę od odpowiedzialności to mam do ciebie dwa słowa: Ha Tfu!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Zdania ekspertów
A tak na poważnie: leć do bociana brać krechę na zaległe alimenty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰