Wpis z mikrobloga

Jako jedyny w szkole uczciwie pracuje, to mu się należy

@MePix: n------y, ale pracuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) co więcej, z całej szkolnej kadry, cieszy się największym szacunkiem
  • Odpowiedz
  • 39
@sesa_sebix Pamiętam jak w technikum zawsze na dzień nauczyciela kupowaliśmy woźnemu flaszkę. Cieszył się bardziej niż nauczyciele z kwiatków czy czekolady.
  • Odpowiedz
@Cadore to samo, tylko my mieliśmy panią Miecie w liceum i zawsze kwiaty i bombonierkę dostawała. Super kobieta była, taki dobry duch tej szkoły - zawsze można było przyjść do niej do kanciapy, kawę zrobiła, pogadać o wszystkim można było. A jej córka - uhuhu no rakieta 10/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Woźne i konserwatorzy - dwie najbardziej przyjazne, wyluzowane i pomocne grupy zawodowe w szkole, zawsze szanowałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Hej, z tej strony ja - niszczyciel dobrej zabawy. Przybywam oznajmić, że dzień nauczyciela nie "jest" i nigdy go nie było. Jest Dzień Edukacji Narodowej, a więc święto pracowników edukacji - wszystkich, a także uczniów, również wszystkich.
  • Odpowiedz
@Piks0n: "nie obchodzi mnie kto zaczął, macie podać sobie ręce" ( ͡° ͜ʖ ͡°). Tak poza tym większość to miernoty intelektualne, które nie potrafią w zgrabny sposób przekazać prostej wiedzy, bo wybacz ale nawet materiał na rozszerzeniach mat-fiz lub bio-chem to nadal nie jest rocket science. Zabawa się w sumie zaczyna przy zadaniach na OM, przy reszcie przedmiotów to nie wiem bo nie podchodziłem do nich,
  • Odpowiedz