✨️ Obserwuj #mirkoanonim Dopiero drugi raz mam #tinder i mam pytanie - za pierwszym razem miałem od początku golda i mam wrażenie że mój profil albo pokazywał się gdzieś daleko na liście albo miałem jakiegoś shadow bana bo strasznie mało par wpadało, często jakieś profile 200km odległości mimo tego że dystans ustawiony na 30km. Teraz po prawie roku zalozylem konto na inny mail i numer fona i po 2 dniach bez golda wpadło 30 par i 100 lajkow (miasto 20k i typowo powiatowa okolica więc myślę że niezły wynik) tym bardziej że całkiem niezle te pary wpadają, no i myślę kupić golda bo nie chce mi się tam siedzieć i przewijać profilów żeby widzieć kto mi dał like, tylko zastanawiam się czy to taka klasyczna zagrywka tindera że po zakupie golda profil nagle traci zainteresowanie? Wtedy kupowałem golda przez kod na allegro, może one są jakieś lewe czy coś? xd
Dopiero drugi raz mam #tinder i mam pytanie - za pierwszym razem miałem od początku golda i mam wrażenie że mój profil albo pokazywał się gdzieś daleko na liście albo miałem jakiegoś shadow bana bo strasznie mało par wpadało, często jakieś profile 200km odległości mimo tego że dystans ustawiony na 30km. Teraz po prawie roku zalozylem konto na inny mail i numer fona i po 2 dniach bez golda wpadło 30 par i 100 lajkow (miasto 20k i typowo powiatowa okolica więc myślę że niezły wynik) tym bardziej że całkiem niezle te pary wpadają, no i myślę kupić golda bo nie chce mi się tam siedzieć i przewijać profilów żeby widzieć kto mi dał like, tylko zastanawiam się czy to taka klasyczna zagrywka tindera że po zakupie golda profil nagle traci zainteresowanie? Wtedy kupowałem golda przez kod na allegro, może one są jakieś lewe czy coś? xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
https://www.youtube.com/watch?v=v4sOI5YR9bc&t=628