Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +43
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz
johnkashtan +7
W gorących jest dyskusja o koszulkach m.in. formułkowych noszonych na co dzień, jest tam dobry argument że takie ciuchy to fajny small talk starter. Przypomniała mi się sytuacja jak byłem w robocie i przyszedł gościu w czapce Maxa, jeszcze z 33. No i mówię "szanuję za czapę" i gościu się speszył i zaczął coś nawijać że ze swojej roboty dostał. No na pewno xD Jak to jakimś cudem czytasz facet to wyjdź

Przenosił się ktoś ze Spotify na jakąś alternatywną aplikację? Albo korzysta z czegoś w tym stylu? Warto o tym myśleć, czy jednak muszę się odobrazić na Spotify, bo inne to niższy poziom? Istnieje możliwość na przeniesienie playlist?
@Shewie: możesz pomóc? :D
"Hey guys, apologies for the confusion earlier.
We've confirmed that the testing is still ongoing. We will keep you informed about this test as often as we can right