@Kriten33: @JohnnyPomielony a w Barcy na dzieΕ dzisiejszy komu by pasowaΕa dycha? Ja wiem, oprΓ³cz Fatiego ofc ( Ν‘Β°ΝΚΝ‘Β°) Imho Rafie. ZasΕuΕΌyΕ jak maΕo kto. Mocno kreuje grΔ, a do tego jest sercem tej druΕΌyny. A przyznajΔ bez bicia, ΕΌe byΕem jednym z pierwszych do sprzedawania fawelarza... Pana Fawelarza.
@johnblaze12345: Dla mnie jedynΔ opcjΔ jest Yamal. Raphinha jest fenomenalny, ale Yamal to jest jednak przyszΕoΕΔ i nasz wychowanek no i do tego dochodzi jeszcze marketing.
@Kriten33: trochΔ mi siΔ nie podoba, ΕΌe ta "dycha" tak siΔ rozmieniΕa na drobne. KiedyΕ byΕ to gΕΓ³wny punkt druΕΌyny, mediapunta, ktoΕ odpowiedzialny za to jak chodziΕ caΕy atak. Yamal kocur, ale to tak jakby daΔ dychΔ Salahowi, bo w LFC jest najlepszy akurat.
#wypiek #wykop @bakehaus wypieku mobilnego juΕΌ nie ma. MiaΕ piΔkny pogrzeb ( Ν‘Β°ΚΜ―Ν‘Β°) chΕopaki piszΔ , ΕΌe na Google play juz nie Ma. Na iOS jeszcze idzie pobraΔ. Ale bez odpalania filmikΓ³w z yt nie da siΔ tego uΕΌywaΔ
#fcbarcelona
ΕΊrΓ³dΕo: 10
PobierzImho Rafie. ZasΕuΕΌyΕ jak maΕo kto. Mocno kreuje grΔ, a do tego jest sercem tej druΕΌyny.
A przyznajΔ bez bicia, ΕΌe byΕem jednym z pierwszych do sprzedawania fawelarza... Pana Fawelarza.