Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@getin: Znieczulica to jest jak stoi tłum ludzi i obserwuje, albo jak miniesz taką akcję i nie zadzwonisz na pały. Ale jak widzisz coś takiego a jesteś sam (tym bardziej jako suchoklates okularnik bez broni) to natychmiastowe oddalenie się nie jest objawem znieczulenia ale poprawnie funkcjonującego instynktu samozachowawczego.
  • Odpowiedz
@se_mallo: Złota zasada - jak nie umiesz dobrze spuszac w------l, to nie startujesz do byczka w obronie uciemiężonej kobiety, która prawdopodobnie sama się w to w-----a. Chłop zaryzykował zdrowie dla jakiejś p---y, skończył pocięty i nawet nie poruchał
  • Odpowiedz
@se_mallo: Kiedyś, jeszcze na studiach jak szedłem na trening to sptokałem sebixa z jakąś zapłakaną dziewczyną, która darła się, żeby ją zostawił. Podszedłem, obezwładniłem sebixa, a ta dziewczyna zaczęła mnie szarpać i krzyczała, że zadzwoni na pały to szybko uciekłem z miejsca zdarzenia. Minęło od tego czasu kilkanaście lat i już więcej za nikim obcym nie wstawiłem się na ulicy - tak mocno ta sytuacja mnie wyleczyła z pomagania obcym.
  • Odpowiedz
@se_mallo: p--------i sie p0lka po roznych chadach, pochodzi z limem pod okiem jak z nowa bizuteria, pochodzi po klubach a potem bedzie chciala ready to settle down, znalezc sobie przegrywa ktorego oklamie o swojej przeszlosci a ten jej uwierzy od tak + slub
  • Odpowiedz