@mirko_anonim poczytaj jeszcze trochę blackpilla, redpilla i zastanów się grubo nad tym, zrozumiesz, że w black 5% a w red może 20% jest prawdą, sam się w to swego czasu zgłębiłem, ale zajęło mi 2 tygodnie ogarnięcie jakie to jest p---------e xD
@mirko_anonim: średniak to aktualnie bliżej 4/10. Przy 6/10 to już wyglądasz nawet nieźle, high tier normik. I ty się dziwisz że ktoś do ciebie podchodził? Do takiego typowego średniaka (że ani brzydki ani ładny) może raz na 5 lat też się zdaży. Niżej to nie ma szans.
@mirko_anonim: Dzieje się tak, bo mylnie zakładają, że kobietom podoba się tylko jeden typ mężczyzny tj. kwadratowa szczęka, czarne włosy, brodaty, ciemna karnacja i powyżej 180 cm wzrostu, a to bzdura. Mnie się tacy np. nie podobają. Często mam tak, że mi się jakiś chłop niski i według większości brzydki podoba, bo np. zauważam, że jest schludny, ładnie pachnie, umie się zachować i nie jest przygłupem. Btw. z tym podchodzeniem
@mirko_anonim: A dla mnie włoski poprawiają, uśmiechają się zalotnie, zaglądają, patrzą kiedy nie widzisz różny shit odstawiają, ale jeszcze żadna nie zagadała, a było tego w tym roku kilkadziesiąt takich "okazji"
@mirko_anonim: średniak to aktualnie bliżej 4/10. Przy 6/10 to już wyglądasz nawet nieźle, high tier normik. I ty się dziwisz że ktoś do ciebie podchodził? Do takiego typowego średniaka (że ani brzydki ani ładny) może raz na 5 lat też się zdaży. Niżej to nie ma szans.
A dla mnie włoski poprawiają, uśmiechają się zalotnie, zaglądają, patrzą kiedy nie widzisz różny shit odstawiają, ale jeszcze żadna nie zagadała, a było tego w tym roku kilkadziesiąt takich "okazji"