Wpis z mikrobloga

@aga-rybka raczej baby są z-----e bo Karol to ten legendarny dobry facet z wyglądem 8/10. R---------a mnie jak się ktoś czepia Karolka i próbuje w nim na siłę znaleźć coś co mu nie pasuje. Skoro Karol jest jak brat to co byś powiedziała o Andrzeju ?
  • Odpowiedz
@FCSTULEJ: Ale właśnie baby takich nie lubią! Też chcą pozdobywać, zagrać w jakieś gierki. A ten od razu tej nowej Karolinie się położył na tacy. Wtedy się traci zainteresowanie niezależnie od tego jak dobrym człowiekiem by był. Już wolałabym walczyć o niedostępnego Wojciecha.
  • Odpowiedz
@FCSTULEJ: 6/10 z wyglądu, a -10/10 z charakteru. Tez nie rozumiem panienek z tego hotelu… Karol dowalil pare razy zachowaniem, ale jest najlepszy z facetów. Ale co się spodziewać po tępych szonach (Karoliny, Baseniara).
  • Odpowiedz
@mykawz300 kiedy niby dowalił ? Że nie był zdecydowany czy bierze wieśniacka żyrafę co leci na hajs czy Anię kanadyjską blondyne z promocji ? Ta jego Karolina to może czasem i dobrze mówiła, ale to nie daje jej wysokiej noty jeśli chodzi o charakter. Chyba że tam widzę - 10 xdddd
  • Odpowiedz
@FCSTULEJ: tam jest -10 xD, dowalil tym, ze bronił tej jebinietej Karoliny w aferze zupkowej, zamiast ja sprowadzić na ziemie i tym, ze w ogóle zwrócił uwagę na wyniosłego szona (baseniara) xD ale i tak mu już wybaczyłam ;)
  • Odpowiedz