Aktywne Wpisy

mirko_anonim +180
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz

https://www.youtube.com/live/2B7SmphWxhg?si=ndk7BnW-bxenQ5Ai&t=3355
Czyli wygląda na to że Winicjusz Bartków aka Wini z firmy Stoprocent kryje swojego kolegę ze Szczecina, przedstawiającego się jako MegaKot (Arkadiusz Zgorzelski). Rozmowę z nim w której się razem zaśmiewali z nazywania świni imieniem ś.p. dziewczyny Arkadiusza też dziwnym trafem usunął a temat udaje że nie istnieje. Hej Wini, wiesz że to sie będzie za Tobą ciągneło? Lepiej zadzwoń do swojego spin doktora i się zapytaj co masz mówić.
#wini #afera #pandoragate #stoprocent #megakot
źródło: Screenshot 2024-10-10 at 21-53-42 #megakot #kocik #wini #dc #dlaciebie #foryou #foru #4you #4u #wywiad #... TikTok
Pobierz