@lab_rat: nie wiem jak dajson ale taki robotorock s coś tam ma szmatkę do mycia podłogi która wprawia w mikrodrgania i to serio robi robotę, jeśli dyson ma coś podobnego to warto się zastanowić
@lab_rat: Również potwierdzam słowa kolegi wyżej. Pewnie miałeś tego Xiaomi ze "zwykłym" mopem co tylko szurał po ziemi i tyle. Mam aktualnie Roborocka S7 gdzie mop jest wibracyjny i w takim przypadku bardzo spoko działa mopowanie.
@robertx: @kilobajt @dawid110d mój błąd, nie uściśliłem - nie chcę kupować robota od Dysona jakby co, tylko pionowy odkurzacz z opcją mopowania.
Tak czy siak, dzięki. Czyli rozumiem, że taka technologia nie musi być zupełnie do niczego. No a fakt, to moje xiaomi to po prostu pcha po podłodze wilgotną szmatkę i tyle xD
@lab_rat: Ja mam pionowy z opcją mopowania, co prawda nie od Dysona ale działa to fajnie - natomiast w moim przypadku średnio się sprawdziło bo różowo twardo twierdzi że lepiej pozmywa zwykłym mopem Vileda ( ͡°͜ʖ͡°)
Kupiłem kiedyś robota sprzątającego Xiaomi z mopowaniem i ta funkcja się okazała bezużyteczna, dlatego zastanawiam się jak będzie z dajsonem.
#odkurzacz #agd #sprzatanie
ić w tineco
Tak czy siak, dzięki. Czyli rozumiem, że taka technologia nie musi być zupełnie do niczego. No a fakt, to moje xiaomi to po prostu pcha po podłodze wilgotną szmatkę i tyle xD