#hotelparadise Nie macie wrażenia że Baseniara jest pod ochronką produkcji: na początku miała bardzo dużo przywilejów, teraz jak jej się d--a pali bo Kuba ekspresowo zmienił parę, to wchodzi nowy Igor by nie odpadła na RR. Oskar widział całą sytuację w łazience i Oposiara jest dla niego bezpieczniejszym wyborem po tym co się stało.
@Dewasta: Wg mnie to nie ochrona, tylko kształtowanie późniejszego ciągu zdarzeń. Julia miała zostać po to by najpierw był mini-dramat z Karolem, a teraz z Olą i Kubą. Podobnie jak z tym pojedynkiem - mały wygra z dużym, bo jest krótsza droga piłeczki do ziemi, a więc duży musi wykonać większy przysiad, by to złapać. Dlatego oszczędzono Kubusiowi walki o mamusię, bo prawdopodobnie przegrałby z Mają i nie byłoby tej
@inertia-kow: trochę poleciałaś, że Kuba przegrałby z Majką ( ͡º͜ʖ͡º), że Baseniara by przegrała z Majką to jest pewnik, bo chodzi sztywna jak kij ( ͡º͜ʖ͡º)
@OneMalaga: Nie dowiemy się, czy poleciałEM, bo mówiąc brzydko, Kubuś "obsrał zbroję" i o swoją mamusię nie zawalczył. Przypominam, że to nie jest pojedynek siłowy, a zwinność kobiety miewają nawet lepszą. Zwłaszcza, że Kuba to sztywny męśniak.
@inertia-kow Nie wiem, czy posądzałabym o produkcję o aż tak daleko idące plany. Długo im zajęło dojście do tego, że mogą układać grę i rozbijać kliki. Kształtowanie ciągu zdarzeń już brzmi dla mnie skomplikowanie jak na nich
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link