Aktywne Wpisy
Ten_spod_piatego +202
Szczerze mówiąc, łudziłem się, że Polska zrobiła krok do przodu. Ale afera z KPO pokazała mi coś zupełnie innego — mentalnie spora część naszego społeczeństwa nadal tkwi na wschodzie.
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,

JanDzbanPL +672
Brak wolnych terminów na wynajem jachtu na który dostał dotację. Chyba dobry biznes ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kpo
źródło: 1000018200
Pobierz

Co do grafiki, to jest znośna, tzn. byłaby gdyby nie chore wymagania sprzętowe. Coś takiego powinno pójść gładko na karcie typu 1080, a nie ciąć na 3060ti. Animacje za to wydają się drętwe. Ciężko płynnie zrobić akcję typu podczołganie się, zabicie nożem, szybkie zgarnięcie ciała.
Na plus klimat. Lokacje na screenach wyglądają ładnie. Można sobie włączyć swastyki. Ale to tyle. Może jak w pełnej wersji dojdą pozostali żołnierze, mapy będą bardziej otwarte, pojawi się więcej możliwości, to zmienię zdanie. Na razie lepiej pograć w zmodowaną dwójkę.
To co dziwi mnie od lat w grach tego typu, to brak jakiegoś prostego w obsłudze edytora map. Przecież aż się prosi, żeby dać takie narzędzie graczom.
#commandos #gry
Same tła wyglądają nieźle, ale już postacie i ich animacja to jakiś żart. To już w dwójce wyglądało lepiej. Dźwięki to poziom polskich filmów. Wybuchy i wystrzały rozrywają bębenki, a dialogi szeptane, że nic nie idzie zrozumieć. SI to