Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +393
Dzień dobry!
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
sieporobilo +822
Patowa sytuacja na polskich drogach, kierowcy z pasa, który się kończy zjeżdżają dużo wcześniej niż powinni podczas jazdy na suwak co powoduje, że ~75% osób które przejeżdża przez zwężenie jest z pasa kończącego się.
Pytanie do osób, które jeżdżą jak samochód "B". Co jest powodem tego, że nie możecie dojechać do końca drogi tylko musicie zjechać kilometr wcześniej?
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
Jazda na suwak. Co robisz gdy B próbuje wbić się 50-100m przed końcem pasa?
Był czas żeby się nauczyć nowych przepisów
@mdlejtecole: Pytasz o kilometr a na obrazku masz 50m.
@niegwynebleid:
Ja wpuszczam, bo idioty i tak nie wyedukujesz a przynajmniej nie w-----a tych, którzy przepisy znają a utknęli za nim. Generalnie droga to nie miejsce na udowadnianie kto ma rację i czasem lepiej ustąpić głupszemu aby zminimalizować zagrożenie albo uciążliwość niż w imię zasad pogłębiać problem.
@niegwynebleid:
Część zrozumie, część nie - jak pisałem wyżej, idioty nie nauczysz. Tym bardziej kiedy już stoi jednym kołem na "Twoim" pasie i do tego na Twoje gesty mu żyłka skacze to lepiej wpuścić bo jeszcze za chwilę w nerwach coś o--------i. Wpuścić, zapomnieć - to raptem 3 sekundy z Twojego życia a kolektywnie dla wszystkich
@niegwynebleid:
Bez przesady, jak jednego Janusza wpuścisz to Ci włos z głowy nie spadnie.
@mdlejtecole:
No i po co? Tylko kłopot dla wszystkich w korku, zmarnowany czas dla tych dwóch kierowców. Jak pisałem wyżej, droga to nie miejsce na wyjaśnianie wzajemnych animozji czy agresywną edukację dotyczącą przepisów bo zawsze cierpi na tym bezpieczeństwo. Jak widzisz, że ktoś o--------a manianę to mu daj ją o---------ć w "kontrolowanych" warunkach i pojechać dalej - podnoszenie ciśnienia wszystkim wkoło jest