Wpis z mikrobloga

@sieporobilo: "supermoc - zdolności przemieszczania sie po CAŁEJ Polsce".

Wystarczy kupic bilet. ( _)

Rozumiem, że według Biedry dalej żyjemy w systemie feudalnym gdzie chłop nie mógł wsi opuścić, w związku z czym możliwość podróżowania "po całej Polsce" to jakaś supermoc.
  • Odpowiedz
  • 163
@sieporobilo: Aha czyli ich strategia na ten syf, co się w sklepach dzieje to udawaj, że wcale to nie u nas xD Każda biedronka w mieście wygląda podobnie? Niee to niemożliwe ziomek, są różne biedronki, sprawdź inną, może do złej wszedłeś.
  • Odpowiedz
  • 42
@sieporobilo no to zebrać 100 wykopków i cały tydzień każdy odwiedza jakąś biedronkę w swojej okolicy, cyk dokumentacja palet porozwalanych po sklepie i zgłoszonko w sprawie pogwałcenia przepisów ppoż.
  • Odpowiedz
@sieporobilo: osobiście już od dawna bojkotuję ten sklep. Teraz większe zakupy robię jedynie w Topazie, Dino lub Intermarche. Chlewionka z paletami na przejściach i klejącą się podłogą niech zdycha.

• Odpowiedz
@deziom: Jak to jest dla Ciebie zgaszenie kogoś to masz poczucie humoru na poziomie mentalnego dziecka.

Tam poszła konstruktywna krytyka od klienta. To nie jest wypowiedź, do "GASZENIA"
  • Odpowiedz
@kinkykylie:

osobiście już od dawna bojkotuję ten sklep.

Jest nas wiecej.
Po wyjściu z biedry zawsze byłem poddenerwowany. Totalny chaos. O każdej porze dnia przejścia pozastawiane. Produkty wymieszane, cenówki podchwytliwe. Szukam plusów, ale jedyny to oferta żeli energetycznych co mnie interesowało.
  • Odpowiedz
  • 19
@sieporobilo Maciej powiedział kilka słów prawdy i zapiekło. O ile w klasycznej już wojence Lidl-Biedronka jestem zdecydowanie po stronę Biedronki z uwagi na dużo lepszą jakość większości produktów (a przynajmniej tych które ją zwykle kupuje vs odpowiednik w drugim sklepie), to to z pracownikami w Biedronce to jest święta racja. Na cały sklep w Biedrze jest zwykle kilku pracowników, nawet bywa że czterech (nie licząc ochroniarza). Jak któryś się rozchoruje albo
  • Odpowiedz