Wpis z mikrobloga

No i super. Dostałem zabezpieczenie alimentacyjne. Teraz muszę płacić alimenty nie mając jeszcze rozwodu ani wyroku sądu. Ot moja jeszcze żona znalazła sposób aby wyciągnąć odemnie kasę. Wymyśliła sobie że mam jej płacić kasę na "dzieci"( ͡º ͜ʖ͡º) bo odkąd zabrałem żonce dostęp do swojego konta (ona jest wstanie wydać każde pieniądze) to dzieciom poziom życia spadł🤣. Co z tego że mieszkamy razem, opiekujemy się dziećmi razem, i po połowie płacimy rachunki. Mam płacić i chooy. I tym sposobem zostałem bez kasy, bo komornik zabrał mi wszystko( postanowienie na 3 miesiące wstecz jakieś 8k zł) Nie mam nawet na bułkę.
Nikt mie o nic nie pytał, sąd mnie na oczy nie widział, wystarczyło tylko że żonka napisała że kasy jej brak a ja jej nie daję. PAŃSTWO Z GÓWNA I DYKTY.( ͡° ʖ̯ ͡°) Teraz moja żonka poszła balować za moje piniążki, a ja siedzę sobie z dzieciakami i myślę czy jak pójdę do brata alberta to mi chociaż posiłek dadzą.
A później zastanawiają się dlaczego 90% samobójców w polsce to mężczyźni...nawet nachlać si3 nie mogę(,)
#przegryw #redpill #malzenstwo #prawo
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mario-bbb jak ty się z tym odpadem ożeniles

@Herm1t: one się zmieniają zią, w sytuacji przed rozwodowej to są zupełnie inne kobiety.
Można śmiało powiedzieć, że op mieszka z wrogo do niego nastawioną obcą kobietą, która ma duże możliwości w zakresie ograniczenia jego płynności finansowej, dostępu do jego własności a nawet wolności jako takiej, i tylko od jej sprytu i chęci zależy, jak bardzo sponiewiera opa.
  • Odpowiedz
@mario-bbb: ciekawe czy w tym kraju z gówna i dykty mogłaby się starać o alimenty na siebie, gdybyście nie mieli dzieci. Swoją drogą 8k oszczędności przy żonie i dziecku to trochę cienko.
  • Odpowiedz
8k oszczędności przy żonie i dziecku to trochę cienko

@Chuopijak: OP pisał, że stara miała wjazd na konto i potrafiła wydać wszystkie pieniądze. Jebnięta ewidentnie, ale sprytna albo ma sprytnego radcę. Żeby jeszcze nie wpadła na pomysł oskarżenia OPa o p-----c, bo go wydupcą z jego własnej chaty bez pytania i pary majtek na przebranie...
  • Odpowiedz
@Herm1t: przecież dosłownie 99% polek ma takie podejście przy rozwodzie. Obecnie żonaci faceci nawet nie wiedzą w jakiej są dupie xD
  • Odpowiedz