Aktywne Wpisy
robert5502 +253
Dobra nowina! Ciągle spada uczestnictwo w mszach ( ͡º ͜ʖ͡º)
Naród przytomnieje
#religia #katolicyzm #polska #bekazkatoli
Naród przytomnieje
#religia #katolicyzm #polska #bekazkatoli
waro +26
Czy Warszawę można już oficjalnie uznać za najbrzydszą stolicę Europy, czy jeszcze za mało takich kloców postawiono, by zasłużyć na to miano?
#warszawa
#warszawa
Nikt mie o nic nie pytał, sąd mnie na oczy nie widział, wystarczyło tylko że żonka napisała że kasy jej brak a ja jej nie daję. PAŃSTWO Z GÓWNA I DYKTY.( ͡° ʖ̯ ͡°) Teraz moja żonka poszła balować za moje piniążki, a ja siedzę sobie z dzieciakami i myślę czy jak pójdę do brata alberta to mi chociaż posiłek dadzą.
A później zastanawiają się dlaczego 90% samobójców w polsce to mężczyźni...nawet nachlać si3 nie mogę(╯︵╰,)
#przegryw #redpill #malzenstwo #prawo
Komentarz usunięty przez moderatora
@Herm1t: one się zmieniają zią, w sytuacji przed rozwodowej to są zupełnie inne kobiety.
Można śmiało powiedzieć, że op mieszka z wrogo do niego nastawioną obcą kobietą, która ma duże możliwości w zakresie ograniczenia jego płynności finansowej, dostępu do jego własności a nawet wolności jako takiej, i tylko od jej sprytu i chęci zależy, jak bardzo sponiewiera opa.
@Chuopijak: OP pisał, że stara miała wjazd na konto i potrafiła wydać wszystkie pieniądze. Jebnięta ewidentnie, ale sprytna albo ma sprytnego radcę. Żeby jeszcze nie wpadła na pomysł oskarżenia OPa o p-----c, bo go wydupcą z jego własnej chaty bez pytania i pary majtek na przebranie...
Ja naprawdę przed wykopem nie wiedziałam że tacy ludzie istnieją