Minęło półtora roku odkąd go poznałem I dalej uważam że nie ma nic lepszego na rynku. Nic nie zebrało tyle komplementów. Żaden Creed, a mam ich kilka, żadne Chanel, nic. Tylko te cena trochę wysoka. Ale przy 200 ml wyszło około 9 zł/ml więc.bez tragedii.
@bugzer no widzisz, a u mnie właśnie BDC EDP i Aventus zgarnęły masę komplementów, a za LV dostałem jeden "komplement" i to jeszcze od mamy- że pachnę jak proszek do prania.
@bugzer chociaż to jedyny świeżak którego nie trzeba dopsikiwać co 5h, genialny performance przy dobrej solidnej kompozycji. Prędzej czy później wleci flacha 200ml.
@fiddle może gdybym nie znam oryginału stwierdziłbym że jest ładny. Ale.majac bezpośrednie porównanie z oryginalem pachnie on mega plastikowo.i.sztucznie
@bugzer: Przewinął mi się LV i miał bardzo proszkowy klimat, na mnie sunset bardzo mocno pachnie liśćmi porzeczki i absolutnie nie ma tanich (jak np w arabach) cytrusowych nut.
#perfumy
źródło: temp_file4721513523948401978
Pobierz@bugzer no widzisz, a u mnie właśnie BDC EDP i Aventus zgarnęły masę komplementów, a za LV dostałem jeden "komplement" i to jeszcze od mamy- że pachnę jak proszek do prania.
@bugzer: Lattafa owszem, ale Zara? bez przesady, pachnie ładnie
@hikashi: Uważam tak samo, ale widocznie nie mamy wystarczająco wysublimowane zmysłu powonienia.