Wpis z mikrobloga

Minęło półtora roku odkąd go poznałem I dalej uważam że nie ma nic lepszego na rynku. Nic nie zebrało tyle komplementów. Żaden Creed, a mam ich kilka, żadne Chanel, nic. Tylko te cena trochę wysoka. Ale przy 200 ml wyszło około 9 zł/ml więc.bez tragedii.

#perfumy
bugzer - Minęło półtora roku odkąd go poznałem I dalej uważam że nie ma nic lepszego ...

źródło: temp_file4721513523948401978

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Żaden Creed, a mam ich kilka, żadne Chanel, nic.

@bugzer no widzisz, a u mnie właśnie BDC EDP i Aventus zgarnęły masę komplementów, a za LV dostałem jeden "komplement" i to jeszcze od mamy- że pachnę jak proszek do prania.
  • Odpowiedz
@bugzer chociaż to jedyny świeżak którego nie trzeba dopsikiwać co 5h, genialny performance przy dobrej solidnej kompozycji. Prędzej czy później wleci flacha 200ml.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@hikashi to prawda, robil jako odświeżacz powietrza w kiblu przez kilka miesięcy. Do tej roboty nadaje się idealnie i pachnie bardzo ładnie
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@fiddle może gdybym nie znam oryginału stwierdziłbym że jest ładny. Ale.majac bezpośrednie porównanie z oryginalem pachnie on mega plastikowo.i.sztucznie
  • Odpowiedz
@bugzer: Przewinął mi się LV i miał bardzo proszkowy klimat, na mnie sunset bardzo mocno pachnie liśćmi porzeczki i absolutnie nie ma tanich (jak np w arabach) cytrusowych nut.
  • Odpowiedz