To już jutro! Przypomnienie, że po niemal 20 latach przerwy, wraca „Awantura o kasę”. Polsat, godzina 17:30. Zamierzacie oglądać (i komentować ( ͡°͜ʖ͡°)? Ulubiony teleturniej z dzieciństwa i tona nostalgii, jeżeli ci z Polsatu schrzanią takiego samograja, to będzie nie lada wyczyn. #awanturaokase #polsat #kiedystobylo #gimbynieznajo
@Lolenson1888 Teleturniej który sprowadza się zawsze do tego kto głośniej wydrze ryja. Po latach dochodzę do wniosku że formuła jest z-----a. Ale wcześniejszą część, przed finałem, dobrze się oglądało
@Lolenson1888: 20 lat temu neta nie było za bardzo i ludzie byli jacyś tacy naturalniejsi mam wrażenie xd tak jak pierwsze edycję BigBrithera czy Idola. Więc ja to się obawiam że będzie dużo show ale bez "tego czegoś". A może tylko tak pierdziele bez sensu bo stary jestem
@Lolenson1888: Z chęcią bym oglądał, ale tv jest niewygodna. oglądam tylko do obiadu i z reguły familiada leci, i ewentualnie aby poleżeć. Ale żeby specjalnie polować na jakąś godzinę, żeby obejrzeć jakiś program? w żadnym wypadku. Nawet jakbym trafił to jak byłaby pierwsza przerwa to już bym wyłączył tv i zajął się czym innym. Jedyna opcja to że jak trafię że leci i zrobię pauzę to wtedy mogę sobie dooglądać
@Lolenson1888: Po komentarzach pod ostatnim trailerem + tych na wykopie, które to zdradziły jak wyglądało nagrywanie odcinków, nie nakręcałbym się zbyt mocno, a przynajmniej na pierwsze odcinki.
@matigala: Zobaczyłem kto jest reżyserem. Jest nim Konrad Smuga, który pracował nad takimi teleturniejami jak "Va Banque", "Postaw na milion" czy "Wielki p---r". Więc to nie jest nikt z d--y, a jego teleturnieje raczej trzymały poziom. No i robi to grupa ATM, czyli ci sami, co kiedyś + oni są raczej znani z profesjonalizmu. Jeśli chodzi o poziom pytań to byłbym spokojny, bo osoby z widowni przyznawały, że są normalne
@yourgrandma: kiedyś tak było że był normalnie dysk i można sobie zapisywać, parę lat temu to zmienili i wszystko jest jakby online, a dysku nie ma, niektóre kanały możesz oglądac i tydzień do tyłu, inne tylko jak lecą, inne do paru h po emisji. Dochodzą ograniczenia np w przewijaniu, wszystko zależy od poszczególnego kanału tv. Każdy rządzi się swoimi prawami.
@Lolenson1888: Jeśli za bardzo tego nie spartolą to może być powrót dziesięciolecia. Ciężko wskazać teleturniej który by tak fajnie łączył nieprzewidywalność, show oraz wiedzę. Nie wiem co by mnie jutro oderwało od Polsatu o 17:30 xD
@Lolenson1888: żyjemy w czasach ściągania, rebootowania i kopiowania wszystkiego. Kreatywność dawno umarła, zastąpiło ją generatywne AI i bio-roboty siedzące w excelach liczące pieniądze. Nie k---a, nie będzie to dobre, bo to jest odgrzanie 20-letniego kotleta.
Ten teleturniej był dobry 20 lat temu, bo był świeży, nowy i atrakcyjny.
Tak samo jak W11 było dobre - 20 lat temu. Dzisiaj leci pięćset p------k typu Lombard, Gliniarze, Policjanci etc - wszystko to
Ulubiony teleturniej z dzieciństwa i tona nostalgii, jeżeli ci z Polsatu schrzanią takiego samograja, to będzie nie lada wyczyn.
#awanturaokase #polsat #kiedystobylo #gimbynieznajo
źródło: C9C7256B-866A-4210-A668-24FA6747E62E
Pobierz@Rasteris: W pampersach.
Ale wcześniejszą część, przed finałem, dobrze się oglądało
Więc ja to się obawiam że będzie dużo show ale bez "tego czegoś". A może tylko tak pierdziele bez sensu bo stary jestem
Ale żeby specjalnie polować na jakąś godzinę, żeby obejrzeć jakiś program? w żadnym wypadku. Nawet jakbym trafił to jak byłaby pierwsza przerwa to już bym wyłączył tv i zajął się czym innym.
Jedyna opcja to że jak trafię że leci i zrobię pauzę to wtedy mogę sobie dooglądać
@r5678: czasem posłucham jakiejś rozmowy w radiu i łapię się na tym, że zamierzam cofnąć o 10 s ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lolenson1888: ale jak to, jakie 20 lat? Zaraz to chyba Ciebie jebnę, nie wolno ludziom zadawać takiego bólu
Jeśli chodzi o poziom pytań to byłbym spokojny, bo osoby z widowni przyznawały, że są normalne
Każdy rządzi się swoimi prawami.
źródło: 302aaf55d7c963fcfe0af705c8ab4f287dc60abd06f2d1920b760262f38a5546
PobierzTen teleturniej był dobry 20 lat temu, bo był świeży, nowy i atrakcyjny.
Tak samo jak W11 było dobre - 20 lat temu. Dzisiaj leci pięćset p------k typu Lombard, Gliniarze, Policjanci etc - wszystko to