Aktywne Wpisy

Atreyu +28
To jedna z moich ulubionych historii z #iiwojnaswiatowa
Historia ma dwóch bohaterów: Franza Stiglera niemieckiego pilota Luftwaffe i Charlie Browna z USAAF (United States Army Air Forces) stacjonującego w bazie RAF Kimbolton w Anglii.
Charlie Brown pilotował bombowiec B-17F ("Latająca forteca"). 20 grudnia 1943 roku nad Niemcami, wraz ze swoim zespołem i innymi B-17F wykonywali bombardowania Bremen. Podczas nich bombowiec został poważnie uszkodzony przez artylerię przeciwlotniczą. Oderwało spory fragment ogona, dwa silniki
Historia ma dwóch bohaterów: Franza Stiglera niemieckiego pilota Luftwaffe i Charlie Browna z USAAF (United States Army Air Forces) stacjonującego w bazie RAF Kimbolton w Anglii.
Charlie Brown pilotował bombowiec B-17F ("Latająca forteca"). 20 grudnia 1943 roku nad Niemcami, wraz ze swoim zespołem i innymi B-17F wykonywali bombardowania Bremen. Podczas nich bombowiec został poważnie uszkodzony przez artylerię przeciwlotniczą. Oderwało spory fragment ogona, dwa silniki

sandal +74
Patrzcie jakiego kolegę spotkalem w drodze do pracy
#koteczkizprzypadku
#koteczkizprzypadku
źródło: temp_file2323773323598754921
Pobierz

Ulubiony teleturniej z dzieciństwa i tona nostalgii, jeżeli ci z Polsatu schrzanią takiego samograja, to będzie nie lada wyczyn.
#awanturaokase #polsat #kiedystobylo #gimbynieznajo
źródło: C9C7256B-866A-4210-A668-24FA6747E62E
Pobierz@Rasteris: W pampersach.
Ale wcześniejszą część, przed finałem, dobrze się oglądało
Więc ja to się obawiam że będzie dużo show ale bez "tego czegoś". A może tylko tak pierdziele bez sensu bo stary jestem
Ale żeby specjalnie polować na jakąś godzinę, żeby obejrzeć jakiś program? w żadnym wypadku. Nawet jakbym trafił to jak byłaby pierwsza przerwa to już bym wyłączył tv i zajął się czym innym.
Jedyna opcja to że jak trafię że leci i zrobię pauzę to wtedy mogę sobie dooglądać
@r5678: czasem posłucham jakiejś rozmowy w radiu i łapię się na tym, że zamierzam cofnąć o 10 s ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lolenson1888: ale jak to, jakie 20 lat? Zaraz to chyba Ciebie jebnę, nie wolno ludziom zadawać takiego bólu
Jeśli chodzi o poziom pytań to byłbym spokojny, bo osoby z widowni przyznawały, że są normalne
Każdy rządzi się swoimi prawami.
źródło: 302aaf55d7c963fcfe0af705c8ab4f287dc60abd06f2d1920b760262f38a5546
PobierzTen teleturniej był dobry 20 lat temu, bo był świeży, nowy i atrakcyjny.
Tak samo jak W11 było dobre - 20 lat temu. Dzisiaj leci pięćset p------k typu Lombard, Gliniarze, Policjanci etc - wszystko to