Wpis z mikrobloga

Z tych oszukańczy sztuczek babski by poprawić urodę, to mnie najbardziej r---------a przyklejanie sztucznych paznokci na paznokcie xD No ja tego nie rozumie Halinka, po co? Skoro naturalne najładniejsze?
wfyokyga - Z tych oszukańczy sztuczek babski by poprawić urodę, to mnie najbardziej r...

źródło: temp_file2837204843517609333

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 115
@wfyokyga Dla mnie red flag jak tatuaże. W sumie to lubię jak się matoły oznaczają, łatwiej omijać.
Z drugiej strony raz na chwilę miałem blondynkę, pustostan taki. Robiła sobie na nasze weekendowe spotkania za każdym razem inne pazurki w jakieś fantazyjne wzory. Ciekwie w takiej dłoni wyglądał mój rozbójnik.
  • Odpowiedz
  • 30
@wfyokyga bo to nie tobie się na podobać tylko im Jezu kiedy chłopy zrozumieją że jest 2k24 i kobiety nie istnieją jedynie po to aby cieszyć ich oczy
  • Odpowiedz
@wfyokyga: takie sztuczne tipsy to się przyklejało w latach 2010 i niżej. Chociaż ostatnio widziałam takie u nastolatki, ale pewnie to przez brak kasy na coś lepszego. Między takimi sztucznymi naklejanymi, które za chwilę odpadają, a naturalnymi są jeszcze choćby paznokcie żelowe robione u kosmetyczki. Nie każda kobieta ma ładną naturalną płytkę, ja należę do kobiet które mają dość małe i krótkie paznokcie, nie wyglądają tak jak na zdjęciu i
o-muj-borze - @wfyokyga: takie sztuczne tipsy to się przyklejało w latach 2010 i niże...

źródło: 1000017275

Pobierz
  • Odpowiedz
kobiety nie istnieją jedynie po to aby cieszyć ich oczy

@szzzzzz: oczywiście, że mamy tego świadomość. Istniejecie jeszcze po to, aby sprzątać, gotować, robić pranie i wychowywać dzieci.
  • Odpowiedz
Skoro naturalne najładniejsze?

@wfyokyga: przecież dobrze zrobione paznokcie wyglądają u różowych znacznie atrakcyjniej, niż naturalne. Tylko muszą być zrobione z gustem, jednolite, a nie wystające na kilka cm czy w różnokolorowe wzory.
  • Odpowiedz
nie jestem w stanie zapuścić dłuższych, bo się łamią i wycierają. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@o-muj-borze: suplementacja magnezem i potasem. Dodatkowo zadbanie o florę jelitową (probiotyki) - odpowiednie bakterie w jelitach wspomagają wchłanianie pierwiastków. No i zmiana diety na zdrowszą (więcej warzyw a mniej wysokoprzetworzonej żywności, wykluczenie cukrów prostych). Po pół roku poprawa gwarantowana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wfyokyga: szczęście w nieszczęściu że ze wszystkich kobiet z którymi bylem w jakieś relacji to żadna nie miała tego shitu na dłoniach.
  • Odpowiedz
@Hellicon na szczęście takie coś działa w dwie strony i takie typiarki mają spokój od matołów którzy takim pierdołom przypisują już zapewne problemy psychiczne i inne wychowywanie się bez ojca
  • Odpowiedz
@spac_jesc_pracowac u mnie suplementacja nic nie pomaga na paznokcie. Na włosy i skórę tak. Paznokcie mi się albo wyginają albo łamią. Jak łamią to czasem za dużo się ułamie i mam ból palucha przez tydzień póki nie odrośnie trochę, albo jak się wyginają to mi się ta błonka co trzyma pod paznokciem przerywa i też mnie boli conajmniej kilka dni. Pazury hybrydowe/żelowe rozwiązują problem i czasem się przydają do podważenia czegoś
  • Odpowiedz
@wfyokyga: kobiety by całą gospodarkę mogły oprzeć na sektorze "beauty". Co tydzień nowe pazurki, rzęski, fryzurki, ciuszki, medycyna estetyczna. Mogą nie jeść ale wyglądać muszą. Najlepszym dowodem na to jest noszenie szpilek które niszczy ich zdrowie i jest niewygodne.
  • Odpowiedz