Aktywne Wpisy
insystem +242
Mirki, pijcie ze mną kompot. Wczoraj odebrałem nowe autko z salonu!
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
Megasuper +452
Chcesz zrobić karierę na YouTube? Wystarczy być Amerykanką która odwiedzi Polskę i już masz setki tys polskich fanów xD youtuberka która robiła 200-300 wyświetleń przyjechała do Polski bo już poznała ten patent od innych. Nagle jeb jesteś na główne YouTube bo Polaczki muszą się dowartościować oglądając jak ktoś je polskie pierogi i chodzi po Warszawie . Łał #youtube A najlepsze jest to że większość myśli że dzięki takim to opinia
Z drugiej strony raz na chwilę miałem blondynkę, pustostan taki. Robiła sobie na nasze weekendowe spotkania za każdym razem inne pazurki w jakieś fantazyjne wzory. Ciekwie w takiej dłoni wyglądał mój rozbójnik.
@szzzzzz: oczywiście, że mamy tego świadomość. Istniejecie jeszcze po to, aby sprzątać, gotować, robić pranie i wychowywać dzieci.
@wfyokyga: przecież dobrze zrobione paznokcie wyglądają u różowych znacznie atrakcyjniej, niż naturalne. Tylko muszą być zrobione z gustem, jednolite, a nie wystające na kilka cm czy w różnokolorowe wzory.
@o-muj-borze: suplementacja magnezem i potasem. Dodatkowo zadbanie o florę jelitową (probiotyki) - odpowiednie bakterie w jelitach wspomagają wchłanianie pierwiastków. No i zmiana diety na zdrowszą (więcej warzyw a mniej wysokoprzetworzonej żywności, wykluczenie cukrów prostych). Po pół roku poprawa gwarantowana ( ͡° ͜ʖ ͡°)