@Megasuper: łał niemożliwe, mieszkańcy pięknego kraju z bogatą kulturą, czystego i bardzo bezpiecznego jednak z jakiegoś powodu kompletnie niewidocznego turystycznie się cieszą i oglądają jak ktoś do nas przyjeżdża i odczuwa szok, bo myślał, że to jakiś wypizdów postkomunistyczny gdzie dostajesz w------l na każdym kroku i wszędzie walają się butelki po wódzie
I dobrze, że tak jest. Napędzi to nam turystykę z której jest niemały piniondz
@ZgrywusPrzegrywus ale ona po prostu wykorzystuje to perfidnie a nie przyjeżdża do Polski z ciekawości czy cos xD żadnej turystyki nie nakręci bo nikt jej nie ogląda z a granicą tylko sami Polacy xD
@Megasuper: Jeżdzę po całym świecie już wiele lat (bo jestem stary) i widzę, jak na przestrzeni lat, świadomość Polski na świecie wzrasta. Już nikt nie pyta czy mamy białe niedźwiedzie w kraju (a się, kurde, zdarzało) tylko pytają czy Warszawa ma już 2 mln. Nikt nie pyta czy mamy sklepy Ikea tylko co zobaczyć oprócz Krakowa. I nie mówię tutaj o Europie...
Moim zdaniem OP ma jakieś naleciałosci ojkofobiczne, które
ogółem Polacy lubią jak się ich chwali i klepie po plechach
@JanDzbanPL: Imho możesz to przełożyć na dowolny naród. Przykładem niech będą polacy np, robiący kontent pod chińczyków i robiący jakieś chore liczby na ich platformach. Bo he he biała małpa mowi/śpiewa po chińsku i je chińskie żarcie
@Megasuper: jakbyś włączył jej kanał choć na minutę to byś wiedział że ona się przeprowadziła z rodzicami w wieku bodajże 13 lat, więc to żadne baitowanie :) mówi całkiem nieźle po polsku
Jeżdzę po całym świecie już wiele lat (bo jestem stary) i widzę, jak na przestrzeni lat, świadomość Polski na świecie wzrasta. Już nikt nie pyta czy mamy białe niedźwiedzie w kraju (a się, kurde, zdarzało) tylko pytają czy Warszawa ma już 2 mln. Nikt nie pyta czy mamy sklepy Ikea tylko co zobaczyć oprócz Krakowa.
I dobrze, że tak jest. Napędzi to nam turystykę z której jest niemały piniondz
@Megasuper: A ty jesteś jednym z tych, którzy ją promują z tego powodu, mimo że robisz to z niechęci.
Protip 2147: jeźdź do Polski i daj w miniaturce flagę i mow ze jest super.
Ale dla bóldupiarzy powiem ze tak jest w każdym kraju
Jeżdzę po całym świecie już wiele lat (bo jestem stary) i widzę, jak na przestrzeni lat, świadomość Polski na świecie wzrasta. Już nikt nie pyta czy mamy białe niedźwiedzie w kraju (a się, kurde, zdarzało) tylko pytają czy Warszawa ma już 2 mln. Nikt nie pyta czy mamy sklepy Ikea tylko co zobaczyć oprócz Krakowa.
I nie mówię tutaj o Europie...
Moim zdaniem OP ma jakieś naleciałosci ojkofobiczne, które
@JanDzbanPL: Imho możesz to przełożyć na dowolny naród. Przykładem niech będą polacy np, robiący kontent pod chińczyków i robiący jakieś chore liczby na ich platformach. Bo he he biała małpa mowi/śpiewa po chińsku i je chińskie żarcie
Tutaj masz swoją