Wpis z mikrobloga

@Osobnik_unikajacy: Tag "polityka" jest dodawany wyłącznie do treści o charakterze politycznym, w odpowiedzi na zgłoszenia od Wykopowiczów (moderacja działa głównie na podstawie Waszych zgłoszeń). Wykop to zróżnicowana społeczność, a nie każdy użytkownik chce śledzić polityczne dyskusje. Dzięki odpowiedniemu tagowaniu, treści te trafiają tylko do zainteresowanych, co pomaga utrzymać porządek i dostosować zawartość do preferencji użytkowników :)
  • Odpowiedz
Niestety o wielu waznych spolecznie kwestiach mozna powiedziec ze sa "powiazane z polityka".

@Niedobry: Zgadza się, zauważamy, że wiele kwestii społecznych może być powiązanych z polityką. Jednak tag „polityka” dodawany jest głównie do treści bezpośrednio związanych z działaniami polityków czy stricte politycznymi tematami. Staramy się, aby oznaczanie treści było jak najbardziej trafne, co pozwala użytkownikom lepiej filtrować to, co chcą czytać.
  • Odpowiedz
Jednak tag „polityka” dodawany jest głównie do treści bezpośrednio związanych z działaniami polityków czy stricte politycznymi tematami. Staramy się, aby oznaczanie treści było jak najbardziej trafne, co pozwala użytkownikom lepiej filtrować to, co chcą czytać.

@wykop: Tak, a pamiętacie jak dodaliście tag polityka jak dodałem śmiech żony polityka ze swojego męża?
I potem dodaliście tag polityka do wpisu, w którym powiedziałem, że dodaliście tag polityka do wpisu o śmiechu żony
  • Odpowiedz
Niestety o wielu waznych spolecznie kwestiach mozna powiedziec ze sa "powiazane z polityka".

@Niedobry: O prawie wszystkich, ale gdy szekle się zgadzają, to np tematy głosowania w sejmie dotyczącego aborcji nie są tak tagowane, nawet gdy moderacja promuje tego typu wpisy na główną.
  • Odpowiedz
  • 2
@wykop: Przestańcie kłamać, mi otagowaliście mema i uzasadniliście punktem regulaminu mówiącym, że do memów nie trzeba, oczywiście odrzuciliście odwołanie. Robicie co chcecie i w dupie macie regulamin.
  • Odpowiedz