Aktywne Wpisy
Niedoszly_Doomer +327
Dałem kosza lasce z tindera która twierdziła że jestem zaborczy i insecure jeśli nie zgadzam się na "kolegów" będąc w związku. Od tego czasu minął miesiąc a ona zdążyła sobie znaleźć z którym weszła w związek i go zdradziła XD Trzymajcie się panowie w tym k--------u
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
wonsisko +88
top 1 wkurzających atencjuszek na mirko uważających, że jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy, to już molestowanie
@Niedobry: Zgadza się, zauważamy, że wiele kwestii społecznych może być powiązanych z polityką. Jednak tag „polityka” dodawany jest głównie do treści bezpośrednio związanych z działaniami polityków czy stricte politycznymi tematami. Staramy się, aby oznaczanie treści było jak najbardziej trafne, co pozwala użytkownikom lepiej filtrować to, co chcą czytać.
@wykop: Tak, a pamiętacie jak dodaliście tag polityka jak dodałem śmiech żony polityka ze swojego męża?
I potem dodaliście tag polityka do wpisu, w którym powiedziałem, że dodaliście tag polityka do wpisu o śmiechu żony
Złożyłem odwołanie i co? I taki c--j. W dupie macie swój własny regulamin.
@Niedobry: O prawie wszystkich, ale gdy szekle się zgadzają, to np tematy głosowania w sejmie dotyczącego aborcji nie są tak tagowane, nawet gdy moderacja promuje tego typu wpisy na główną.