@Osobnik_unikajacy: Tag "polityka" jest dodawany wyłącznie do treści o charakterze politycznym, w odpowiedzi na zgłoszenia od Wykopowiczów (moderacja działa głównie na podstawie Waszych zgłoszeń). Wykop to zróżnicowana społeczność, a nie każdy użytkownik chce śledzić polityczne dyskusje. Dzięki odpowiedniemu tagowaniu, treści te trafiają tylko do zainteresowanych, co pomaga utrzymać porządek i dostosować zawartość do preferencji użytkowników :)
Niestety o wielu waznych spolecznie kwestiach mozna powiedziec ze sa "powiazane z polityka".
@Niedobry: Zgadza się, zauważamy, że wiele kwestii społecznych może być powiązanych z polityką. Jednak tag „polityka” dodawany jest głównie do treści bezpośrednio związanych z działaniami polityków czy stricte politycznymi tematami. Staramy się, aby oznaczanie treści było jak najbardziej trafne, co pozwala użytkownikom lepiej filtrować to, co chcą czytać.
Jednak tag „polityka” dodawany jest głównie do treści bezpośrednio związanych z działaniami polityków czy stricte politycznymi tematami. Staramy się, aby oznaczanie treści było jak najbardziej trafne, co pozwala użytkownikom lepiej filtrować to, co chcą czytać.
@wykop: Tak, a pamiętacie jak dodaliście tag polityka jak dodałem śmiech żony polityka ze swojego męża? I potem dodaliście tag polityka do wpisu, w którym powiedziałem, że dodaliście tag polityka do wpisu o śmiechu żony
@wykop: czemu nie przestrzegacie regulaminu który jest na stronie którą moderujecie? Albo robicie to wybiórczo i wg własnego widzimisie? Na tagu #nieruchomosci połowa tych moderowanych wpisów to memy a te wg regulaminu nie muszą być opatrzone tagiem #polityka
Niestety o wielu waznych spolecznie kwestiach mozna powiedziec ze sa "powiazane z polityka".
@Niedobry: O prawie wszystkich, ale gdy szekle się zgadzają, to np tematy głosowania w sejmie dotyczącego aborcji nie są tak tagowane, nawet gdy moderacja promuje tego typu wpisy na główną.
@Osobnik_unikajacy: taks samo w dziedzinach w kótrych najsczesciej i najtrafniej krytykowaliście. Moderacja tu uprawia kontrolowaną dystrybucje wiadomosci sprofilowaną pod urzytkowników
@wykop: Przestańcie kłamać, mi otagowaliście mema i uzasadniliście punktem regulaminu mówiącym, że do memów nie trzeba, oczywiście odrzuciliście odwołanie. Robicie co chcecie i w dupie macie regulamin.
źródło: temp_file1633315787195090080
Pobierz@Niedobry: Zgadza się, zauważamy, że wiele kwestii społecznych może być powiązanych z polityką. Jednak tag „polityka” dodawany jest głównie do treści bezpośrednio związanych z działaniami polityków czy stricte politycznymi tematami. Staramy się, aby oznaczanie treści było jak najbardziej trafne, co pozwala użytkownikom lepiej filtrować to, co chcą czytać.
@wykop: Tak, a pamiętacie jak dodaliście tag polityka jak dodałem śmiech żony polityka ze swojego męża?
I potem dodaliście tag polityka do wpisu, w którym powiedziałem, że dodaliście tag polityka do wpisu o śmiechu żony
źródło: moderacja
Pobierz@Niedobry: O prawie wszystkich, ale gdy szekle się zgadzają, to np tematy głosowania w sejmie dotyczącego aborcji nie są tak tagowane, nawet gdy moderacja promuje tego typu wpisy na główną.