Aktywne Wpisy
Hugolina +5
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Wrrronika +87
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w czesci piwnicznej
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Obecnie zmieniłem poglądy i skoro nie ma prostytucji, a jest sexWORKING, skoro OFy to DG, to po prostu zalegalizujmy faktycznie taką formę pracy i niech państwo czerpie zyski z tego i dziewczyny płaciłyby podatki tak samo jak Ty czy ja.
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #tinder #zwiazki #zlotemysli #przegryw #p0lka #pieklokobiet #niebieskiepaski #bekazlewactwa #samotnosc #onlyfans
Komentarz usunięty przez moderatora
Śledzić prostytutke dla poglądów
Kogo obchodzi co ona myśli?!
Jest od jednego, sama slrowadzila się do tej roli. W tematach innych jak ruchanie powinna milczeć
@uzyszkodniczka: Niestety, ale bardzo często to są realne poglądy takich osób i właśnie głównie dla tego są one nie lubiane przez normalnych ludzi. Wcale nie dla tego, że grają w filmach dla dorosłych czy mają tego of'a nieszczęsnego na co próbują zganiać nagminnie winę. Pani Kamila (nie no żartowałem, na panią to sobie trzeba zasłużyć) jest jedynym z tego dobitnych przykładów i to takich najbardziej
Na onlyfools łatwo p̶r̶a̶c̶o̶w̶a̶ć̶ 'produkować kątęt' ale bardzo trudno zarobić. Mediana przychodów to chyba 180$ na miesiąc. To znaczy, że połowa 'krijejtorek' pokazuje swoje 'bogate wnętrze' za mniej.
A o $$$ będzie coraz trudniej, więc będą coraz bardziej desperacko zajmować coraz bardziej zwyrolskie nisze.
@fantazmat: Asuka to imie w japońskim
https://pl.wikipedia.org/wiki/Asuka_Langley_Soryu
Więc wydaje mi się, że "praca" ta wymaga nieco kreatywnego, marketingowego podejścia. Łatwo to zauważyć właśnie w mediach społecznościowych. Jak obserwuje, to
@Serghio: a te mniej liczące się, alfonsów.
Nie mogę tego znaleźć, ale widziałem ujęcie z takiej hali - czy piętra w wynajętym biurowcu, kto wie - szeregu 20 czy więcej stsnowisk do streamingu, z taką charakterystyczną okrągłą lampą dookoła obiektywu, różowo-czerwonym światłem i akcesoriami, po czym ujęcie z zewnątrz, kilkunastu (!) takich pięter. To już jest przemysł, i jak zwykle na takim
1. dieta jak u sportowca (kobiety nie mają z tym tak łątwo jak my)
2. Ograniczony czas na zarobek, aczkolwiek to nie są czasy naszej młodości, że milfy są mało wartościowe względem julek.
3. Konieczność ćwiczeń - kobiety nie mają z tym tak łatwo jak my.
I parę innych.