Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Trochę ponad rok temu zdradziła mnie dziewczyna, była to moja pierwsza miłość, dodatkowo był to związek na odległość 5godzin pociągiem w jedną stronę. Ogólnie często się widywaliśmy, średnio co półtora tygodnia na kilka dni. Przetrwaliśmy tak razem 2 lata, mieliśmy mieć jeszcze ostatnie pół roku odległości i po tym czasie wspólne zamieszkanie, a wyszło jak wyszło.... Bolec na boku. Ogólnie powiem tak, przez tą sytuację mam zyebany światopogląd na miłość/kobiety/kochanie. Miłość w moim przypadku kojarzy się tylko z ciągłym czekaniem na spotkanie z kochaną osobą, te emocje jak po tylu dniach nie widzenia wreszcie się spotkacie, później tęsknota jak trzeba wracać do domu... Miłość=ciągłe czekanie, tęsknota, emocje jak się zobaczysz po kilkunastu dniach... Nie wyobrażam sobie mieć teraz dziewczyny z moich okolic i móc pojechać do niej w każdym możliwym czasie... Przecież to będzie nudne, brak jakichkolwiek emocji... Życie nie jest kolorowe powiem wam wykopki #rozowepaski #niebieskiepaski #milosc #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@mirko_anonim Właśnie dlatego jesteś teraz w takim miejscu. Jesteś uzależniony od emocji kiedy prawdziwa miłość to właśnie ta nuda, spokój i przewidywalność.

Musisz do tej prawdziwej miłości dorosnąć.
  • Odpowiedz