Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1-1-1-1: czyli tak: młodzi odpadają bo nie mają kasy jeśli nie są syneczkami tatusiów, a starsi z kasą też odpadają bo grooming.
rynek matrymonialny w 2024 xD
  • Odpowiedz
ona jest ladna? XD

@LostHoldenCaulfield: @chilon akurat aparat nadaje wielu dziewczynom uroku i jest dowodem na to, że ktoś o siebie faktycznie dba.

Czy jest ładna? Z obserwacji wiem, że część tych nadmuchanych warg, to nie kwestia bycia brzydkim i nagle stanie się ładnym, tylko kompleksy
  • Odpowiedz
@Unifokalizacja: Mnie poza tym bardzo śmieszy jej maniera i aparycja. Po pierwsze mówi cos o byciu ładną kobietą aparat na zębach, usta zrobione do granic absurdu, makijaż którego nie umie nawet robić poprawnie, wlosy zapewne od fryzjera, nos chyba kombinowany chociaż mogę się mylić i maniera pani z pod latarni ( ͡° ͜ʖ ͡°) I ona ma jakieś wymagania? Jako człowiek który ma mercedesa nowego to
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: nie powinniście się tym specjalnie przejmować. To jest jej zdanie i spoko - chce se szukać faceta z kasą niech se szuka. Tylko niech potem nie narzeka że jest niewolnicą szugar dadiego czada ;-)

A nie powinniście się przejmować bo daliśmy se babom definiować czym jest męskość: dlatego piszę: to jest jej zdanie. Czy jeżeli jesteś męski masz nie wiem kurde robisz jakieś fajne rzeczy np zajebiście remontujesz automatyczne
  • Odpowiedz
@Kolarzino: Apart mi nie przeszkadza. Takich ust nie znoszę, no ale to kwestia gustu. Zobacz ją bez makijażu. Jest zadufaną w sobie gold diggerką. Z makijażem przeciętnie wygląda a co dopiero bez. Niech zejdzie na ziemię. Ja jestem brzydki, ale nie latam po internecie mówiąc jakim jestem przystojniakiem.
  • Odpowiedz
Mnie dziwi, po co wrzucać takie szony tu i jeszcze im podbijać wyświetlenia? Aż sobie sprawdziłem na jej TikTok, a tam wpisy typu, że warto mieć faceta, co ma nowe Audi RS3 i w komentarzach jedzie po innych, że biedaku będziesz na takie pracował 15 lat.
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: Skoro tak sobie do tego podchodzimy, to powiem, że moje assety z roku na rok tylko wzrastają, a twoje maleją z wiekiem. Nie będzie więc problemu jak za 15 lat kopnę cię w tyłek, bo już mi się nie będziesz podobać - sorry, tak to już jest, prawda? Nic na to nie poradzimy, że już nic nie będziesz oferować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nic nowego.
  • Odpowiedz
Jej sprawa. Ma prawo chciec tylko faceta z hajsem. Bo czemu nie ? Tak samo jak może chcieć wysokiego, niskiego, rudego, grubego, chudego. Kogo to obchodzi, jakie ta laska ma preferencje ?
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: rozbawiło mnie, jak powiedziała "ja już jestem ładna". Otóż nie, ty jeszcze jesteś ładna, ale uroda szybko przemija i z takim rozumowaniem szybko zostaniesz zastąpiona młodszym modelem.
  • Odpowiedz