Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No pierdzieli pustak, pierdzieli, jednak mnóstwo już jest mówiących i myślących podobnie, co w konsekwencji czyni taki wywód coraz bardziej prawdziwym.
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: przecież ona jest średnia. Wory pod oczami wszystko przykryte makijażem w stylu radzieckim, no i te groteskowo spuchnięte wary. Przecież to jest jakaś pospolita taniocha która udaje większą wartość.
I to mówię ja, który jest w grupie 1% najlepiej zarabiających Polaków. W życiu bym jej nie brał.
  • Odpowiedz
Jak już wcześniej pisałem, nikt tak dobrze nie zrobi z młodych chłopaczków pilowców jak polki, które dają dobre rady związkowe xDD I jeszcze te komentarze lajkowane w tysiącach xDDD

@1-1-1-1: Nie prawda, akurat wierzenie we wszelkie tabletkowe teorie to upośledzenie umysłowe w drugą stronę. Tutaj mamy po prostu styczność z niczym innym jak patologią liczącą na łatwe życie o mentalności zwyklej pani z pod latarni.
  • Odpowiedz
Możecie sobie toczyć bekę z typiary, ale ona ma rację. Aktualnie mam lvl 30 i wszystkie szony jakie znam lub kojarzę z lat młodości dopięły celu i mają facetów srających kasą i co najmniej 2 bombelki. Najgorzej na tym wszystkim wyszli blackpille co to nie chcieli brać byle czego i pozostało im walenie niemca po kasku w wynajmowanym kurniku..
  • Odpowiedz