Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +17
W Polsce co chwilę słyszymy o dramatycznych incydentach. Pogryzienie dziecka, rozerwanie psa na spacerze, atak na dorosłego. I w większości przypadków przewijają się te same rasy: pitbulle, amstaffy. Problem wraca jak bumerang, i pytanie, czy państwo nie powinno tego wreszcie uregulować.
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
źródło: hq720
Pobierz
Idę na grzibki, nie znam się na tym to nigdy nie chodziłem, no za dzieciaka z wujkiem takim co się znal.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.

Temat zgłosiłem na infolinii Orlen Paczki. Support twierdzi, że nie mieli jeszcze takich zgłoszeń i że ktoś mógł w apce otworzyć zdalnie paczkomat aby odebrać przesyłkę. Pytanie dlaczego skoro box był najprawdopodobniej pusty i nikt do niego nie podszedł?
Możliwe też, że to po prostu jakiś bug. Nic takiego nie zdarzyło mi się jeszcze więc nie jestem przekonany. Wolę napisać ku przestrodze.
#wroclaw #inpost #paczkomaty #orlen
źródło: 1000009581
Pobierz@mkorsov: @swirek_mirek ja pieprzę, taka akcja z dużym ryzykiem wpadki za jakąś paczkę z używaną rzeczą, która dla złodzieja będzie mieć maks 200 zł i wymaga koczowania pod paczkomatem...
Jeden dzbanski uberowiec co chwila wykonywał akcje otwarcia skrzynki
Liczył na to że skoro jeszcze Ty nie wykonałeś zadnej akcji to się pomiotasz i wsadzisz tam swoją paczkę
Gdy Ty umieszicz swoją paczke nie w tej skrytce co powinno to twoja paczka trafi do niego zamiast do twojego adresata.
Ktoś chciał ukraśc twoją paczke
Policja w tym kraju nie zrobi nic i nie robi nic. Oni maja na to wywalone, grunt że co miesiąc gruba kaska wpada i emeryturka po paru latach.
Oni mają adres, dane osoby, nr telefonu, nr konta przy oszustwie z allegro, a zawsze odpisują że sprawca niemożliwy do wykrycia. I cyk, pora na CSa.
Onie nie potrafią dać mandatu kierowcy samochodu który
@swirek_mirek: 10 zł za nadanie, trzeba się zarejestrować i podać dane (czyli trzeba znaleźć jakiegoś słupa), stać pod paczkomatem i obserwować kto z czym idzie. Poza tym, kilka razy więcej to paczka może jest warta dla Ciebie i odbiorcy, co złodziejowi po tym jak w paczce znajdzie ubrania dla dziecka,
Nakręca odcinek o tym nowym sposobie wyłudzania przesyłek
@biaukowe: no ta bo polaczki nie kradną na potęgę