Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +390
„Polish jokes” to gotowy tytuł na dokument o tym, jak w Polsce przez trzy dekady wbijano ludziom do głowy, że trzeba się „cieszyć z roboty za grosze, bo inaczej gospodarka padnie”.
To jest groteskowy paradoks:
– państwo dogania Zachód wskaźnikami PKB,
– młodzi masowo emigrują, bo tutaj nie da się żyć za pensję,
– a w dyskusjach o podwyżce minimalnej wciąż dominuje retoryka januszexu: „jak podniesiecie, to ja zamknę firmę, bo się nie opłaca”.
To jest groteskowy paradoks:
– państwo dogania Zachód wskaźnikami PKB,
– młodzi masowo emigrują, bo tutaj nie da się żyć za pensję,
– a w dyskusjach o podwyżce minimalnej wciąż dominuje retoryka januszexu: „jak podniesiecie, to ja zamknę firmę, bo się nie opłaca”.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
rales +1591
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz

Hej,
Potrzebuję prosty hosting pod wordpress i pocztę email. Statyczna strona wizytówka, żadnych bajerów typu cache, baza danych czy bramka płatności. Nie chcę płacić za certyfikat, najlepiej jakby się odnawiał jednym kliknięciem. Mam domenę w nazwa.pl. Co polecacie?
#programowanie #hosting #informatyka #webdev
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
Pakiet NVME 1 powinien być wystarczający na Twoje potrzeby. Z ww linkiem zapłacisz za niego 48,22 zł brutto w pierwszym roku a za odnowienia 60,27 zł brutto.
Do tego domena .pl rejestracja 12,29 zł z VAT przedłużenie w cenie 62,72 zł z VAT.
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;)
Darmowy SSL odnowi się automatycznie.
@mirko_anonim: uciekać... np do seohost ;)
a hosting to nie wiem, ja mam w cyberfolks i problemu nie ma, ale sobie popatrz też innych dostawców, np. seohost ;)
na pewno nie nazwa
Będziesz tam miał szybki hosting z darmowym SSL (Lets encrypt), który sam automatycznie się odnawia co 3 miesiące, nie trzeba nic gmerać. Do tego możesz sobie później przenieść domenę .pl to będziesz miał odnowienia dużo taniej bo 68 zł/rok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Napisze ci możesz zrobić to uciekać z nazwa.pl- im szybciej tym lepiej dla ciebie. Na nazwa.pl się nic nie kupuje.
Sprawdź koniecznie naszą ofertę na stronie https://seohost.pl/najszybszy-hosting-ssd-nvme
Domenę .pl zarejestrujesz u nas za 9,87 zł netto. Oferujemy darmowy certyfikat SSL. Jeśli masz jakiejś pytania to zachęcamy do kontaktu na bok@SeoHost.pl.
Z kodem WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.
Wszyscy piszą tylko o Seohost jakby nie było innych dobrych hostingów.
To spójrz co my dajemy:
- Hosting na gotowo i dostępność 99,99%
- Poczta
Można jeszcze rozważyć wizytówkę na platformie Google, są za darmo, podstawowa ale da się wpisać więcej niż na Mapach.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
Przekonałeś mnie. Najważniejsze to wiarygodne info.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Z kodem WYKOP rabat -65% na hosting i darmowa rejestracja domeny .PL przy zamówieniu na rok.