Aktywne Wpisy
Jacek12 +82
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na

źródło: temp_file640401194368747036
Pobierz

Do wszystkich co tak.bardzo.narzekaja na swoją pracę programisty - ale wy wiecie, ze jak wam nie pasują warunki to mozecie:
1) Zalozyc zwiazki jak macie UoP
2) jak wyznajecie zasady wolnego rynku to mozecie sie po prostu zwolnic i isc sadzic marchew? Nikt nie sprawdza, ze wczeaniej zajmowaliscie sie IT. Jestem pewien ze jak zwolnicie swoje miejsca to duzo mlodszych osób bedzie zadowolona, ze znalazlo sie dla nich miejsce (oczywiscie nie na wasze stanowisko, ale wolne miejsca sie poprzesuwają) i Ci mlodsi nie beda narzekac jak to w tym IT jest zle, tylko beda zadowoleni z zycia.
A wy nareszcie odpoczniecie od tych okrutnych i nieludzkich SCRUMow.
@NiebieskaPileczka: tylko na początku. My też byliśmy kiedyś zadowoleni
@NiebieskaPileczka:
Nie ma takich.
Każde z nas sobie od czasu do czasu pomarudzi tak po polsku, ale w głębi duszy każde z nasz chwali co tam chce za to, że udało nam się załapać do programowania.