Aktywne Wpisy
PiccoloColo +11
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
alojzy_bonk +3
Brakuje mi ostatnio jakiegoś dobrego contentu/kanału o #gry na polskim #youtube.
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
To jest niewielki pies rasy york z założoną gumką recepturką na pysk. Pies nie mógł jeść i pić przez 3 doby, oddany do lecznicy w stanie agonalnym.
Zdaniem właścicielki (nie żadna patola, zamożna bizneswoman) "dzieci się bawiły, śmiesznie piszczał". Na pytanie dlaczego nie zdjęła gumki odparła "to tylko pies, kupi się nowego". Po czym dodała coraz bardziej agresywnym tonem że w dzisiejszych czasach ludziom się w dupach poprzewracało, że robienie z takich drobiazgów afery to "bambizm" oraz "lewactwo" oraz "pozwólmy dzieciom być dziećmi".
Jest jeden plus całej sytuacji - policja nie zlekceważyła zgłoszenia od weterynarza, pani będzie miała sprawe o znęcanie się nad zwierzętami.
#dzieci #rodzice #psy #zwierzeta #logikarozowychpaskow #warszawa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Bidbull: nie jestem bezpośrednio przy sprawie, repostuje wpis ekostraży z fejsbuka
@thorgoth: Oby kara była dotkliwa.
Jak to się stało, że w ogóle pies trafił do tej ekostraży?
@Lukasq BARDZO chciałbym żeby to był fejk albo zarzutka ale niestety, nie jest
@powsinogaszszlaja: żarty się skończyły. Policja wyśle umorzenie priorytetem do rąk własnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@thorgoth: gruby fejk, albo baba kompletnie p----------a.
czuje się rozdarty.