Wpis z mikrobloga

Chcecie mieć niedziela wieczur i humor popsuty?

To jest niewielki pies rasy york z założoną gumką recepturką na pysk. Pies nie mógł jeść i pić przez 3 doby, oddany do lecznicy w stanie agonalnym.
Zdaniem właścicielki (nie żadna patola, zamożna bizneswoman) "dzieci się bawiły, śmiesznie piszczał". Na pytanie dlaczego nie zdjęła gumki odparła "to tylko pies, kupi się nowego". Po czym dodała coraz bardziej agresywnym tonem że w dzisiejszych czasach ludziom się w dupach poprzewracało, że robienie z takich drobiazgów afery to "bambizm" oraz "lewactwo" oraz "pozwólmy dzieciom być dziećmi".

Jest jeden plus całej sytuacji - policja nie zlekceważyła zgłoszenia od weterynarza, pani będzie miała sprawe o znęcanie się nad zwierzętami.
#dzieci #rodzice #psy #zwierzeta #logikarozowychpaskow #warszawa
thorgoth - Chcecie mieć niedziela wieczur i humor popsuty?

To jest niewielki pies ra...

źródło: GYj_2rvX0AAfSPI

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thorgoth: Powiedz, że to jakiś fejk, bo naprawdę nie wierzę aby ktoś mógł być aż takim debilem, żeby zrobić coś takiego psu. Tzn. czy to nie jest jakaś próba wyłudzenia kasy na zrzutkę? Kurczę, bo to się wydaje, że nawet sokowirówka ma więcej mocy obliczeniowej niż "właściciel" takie psa.
  • Odpowiedz
@thorgoth: z jednej strony powiedziałabym że psychopatka ale oni zazwyczaj są inteligentni i nigdy by się sami nie p-------i więc ona jest po prostu n---------a. Dla dobra społeczeństwa zrób z nią porządek bo jak tak traktuje zwierzęta to znaczy że też tak traktuje ludzi
  • Odpowiedz
@thorgoth mega smutne ale to jest właśnie wsiurskie wychowanie. Takich nowobogackich panien jest mega dużo. Wyjadą do miasta, usidlą bogatego faceta ale iq i mentalność taka sama. Dbanie o psa to warszafka i bambinizm. Kota przejechał samochód - trudno kupimy nowego. Wiem bo moja sąsiadka była taka sama.
  • Odpowiedz
Zdaniem właścicielki (nie żadna patola, zamożna bizneswoman) "dzieci się bawiły, śmiesznie piszczał". Na pytanie dlaczego nie zdjęła gumki odparła "to tylko pies, kupi się nowego". Po czym dodała coraz bardziej agresywnym tonem że w dzisiejszych czasach ludziom się w dupach poprzewracało, że robienie z takich drobiazgów afery to "bambizm" oraz "lewactwo" oraz "pozwólmy dzieciom być dziećmi".

@thorgoth: gruby fejk, albo baba kompletnie p----------a.
czuje się rozdarty.
  • Odpowiedz
@thorgoth: Te teksty o lewactwie to skąd wziąłeś? Bo jak pojawił mi się ten post na FB wczoraj, tak nie widziałem tam żadnego z przytoczonych tekstów i wygląda mi to na dopisane przez Ciebie.
  • Odpowiedz