Aktywne Wpisy

moll +248
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +187
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

#katowice #pkp #dworce #architektura #polska #pytanie #takbylo #ciekawostki
źródło: Bez tytułu
PobierzTęsknisz za ,,perełką architektoniczną" jakim był dawny dworzec PKP w Katowicach
Teraz troche szkoda ale jak wtedy przejeżdżałem i czekałem 2h na przesiadkę to pokręciłem się po nim i typ jaki narkus chciał ode mnie 2zł wysępić, to chciałem serio wysadzenia tego dziadostwa za pomocą dynamitu, bo nie dało się bronić
@Lukardio: Poza kielichami on nic z perełki nie miał. Prawdziwą perełką to jest stary dworzec na Dworcowej który teraz po remoncie wygląda ładnie.
Najbardziej bawi mnie zawsze jak ci sami ludzie, ktorzy narzekaja, ze teraz jest galeria a nie
Bedzin to zwykła wiocha z blokami z wielkiej płyty na wielkich wzgorzach.
Bytom miasto upadłego przemysłu.