Wpis z mikrobloga

@Reretos: Pepe czy Ramos byli ostrzy na boisku, ale normalni poza nim, dlatego lubiłem tych gości i nie przeszkadzały mi ich odpały. Rudiger to podły śmieć i dobrze by było, gdyby więcej ludzi to zobaczyło. To nagranie ma już parę dni, a klub się do niego nie ustosunkował i będzie dalej udawał, że fajnie jest w szatni z takim p-----m znęcającym się nad pracownikami niższego szczebla.
  • Odpowiedz
  • 1
@Primus_inter_pares: Real to w ogóle ma teraz nieprzyjemną ekipę. O Rudigerze się dowiedziałem wczoraj z Reddita, Vinicius to chyba najbardziej irytujący zawodnik na świecie. Z Courtois też bym się nie zakolegował na żywo. Jak dla mnie za to co zrobił Rudiger to powinien być odsunięty od składu i sprzedany zimą. Nie obchodzi mnie to, że w zeszłym sezonie był najlepszym obrońcą na świecie`
  • Odpowiedz
@Reretos: Pełna zgoda, a skoro nikt ze składu, poza jak widać nie przyzwyczajonym do takiego zachowania Mbappe, nie reaguje na takie akcje, to też nie wystawia i reszcie zbyt dobrego świadectwa. Z Rudigerem w 11 już ciężko będzie mi kibicować Realowi
  • Odpowiedz