Aktywne Wpisy
dexter1213 +69
#budowadomu
Mirasy i Miabele, pijcie ze mna kompot, bo nadszedl upragniony dzień( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze pewnie za miesiąc będe miał dość, ale nikt mi nie zabroni się teraz cieszyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirasy i Miabele, pijcie ze mna kompot, bo nadszedl upragniony dzień( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze pewnie za miesiąc będe miał dość, ale nikt mi nie zabroni się teraz cieszyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_9219
Pobierz
Postaram sie od dziś nie palić tego szajsu....oby sie udało, traktowałem to jak uspokajacz, ucieczke przed nerwicą natręctw (╯︵╰,)
#rzucampalenie
#rzucampalenie

Gdzie można znaleźć partnerkę? Po 8 latach związku przyłapałem narzeczoną na zdradzie i od razu zakończyłem związek. Od tamtego czasu minęły dwa lata i w końcu w wieku 35 lat zaczęła mi odpuszczać silna depresja oraz zaczęła coraz częściej dokuczać mi samotność. Chciałbym kogoś poznać, ale niestety studia mam już dawno za sobą a w pracy głównie sami faceci. Jestem introwertykiem i nie mam żadnych znajomych poza pracą. Głównie siedzę w domu i spędzam czas przed monitorem. Macie pomysł, gdzie mógłbym zacząć szukać partnerki? Portale randkowe z powodu mojego introwertyzmu raczej odpadają...
#zwiazki #randki #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Po prostu bądź przystojny, wysoki, bogaty i towarzyski bro! Wtedy same laski będą do Ciebie zagadywać! Nie wiem, może spróbuj pobiegać?
A jak nie to It's over dla Ciebie.
Introwertyk to jest ktoś kto ładuje energię w samotności - ale normalnie utrzymuje kontakty z ludźmi, nawiązuje i utrzymuje relacje. Tak samo potrafi flirtować i zdobywać kobiety jak ekstrawertyk, zresztą na randki się chodzi 1 na 1, więc dla introwertyka, który lepiej się czuję w mniejszych grupach to nie jest żadnym wyzwaniem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
O nie znowu te pigułkowe pierdoły.
@SebastianEnriqueAlvarez: A to nie jest przypadkiem tak, że na tych grupach 99% to faceci? Z tego co widziałem to na tych grupach dla singli to zdecydowana większość to zdesperowani faceci, kobiet praktycznie nie ma
Ja nawet kilka razy bylem ale szukałem tylko znajomej na rower a nie na miłość, niemniej samo spotkanie się wiele da niektórym tutaj. Ruszcie się i tyle