Aktywne Wpisy
Kasahara +781
Ważne przesłanie do początkujących czy zaczynających - NIE LĘKAJCIE SIĘ!
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające
smuteczek2000s +27
Sorry honey, I can only be your nightmare (。◕‿‿◕。)
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
#patologiazmiasta #bekazpodludzi
Do czego jest skrzynka na listy? Na listy.
Od czego jest dozorczyni? Od sprzątania.
Napisałem na swojej proszę nie wrzucać ulotek - wrzucają. Nie prosiłem o wrzucanie mi makulatury do skrzynki więc nie będę jej wyrzucał do śmietnika w domu, bo płacę za śmieci które sam wytwarzam, za te podrzucone nie mam zamiaru.
Inni sąsiedzi mają już w------e i masowo wykładają je na skrzynki. I nie jets to jedna czy dwie reklamy tygodniowo tylko kilka dziennie.
@jbc_putina miałem taką sąsiadkę, długi na nią polowałem. Jak w końcu wpadła to wpadła w krzyk, rozpłakała się i s---------a bez słowa wyjaśnienia xD
U nas gospodarze postawili plastikowe kosze na spam pod skrzynkami na listy.
@Bidbull: Za sprzątanie czesci wspólnych płacisz w czynszu. Dozorczyni musi więcej czasu poświęcić na sprzątanie = jest ono droższe = z czasem Twój czyns będzie rósł, więc zostawiając ulotkę na skrzynce zapłacisz za nią więcej niż gdybyś wyrzucił ją do swojego kosza.
@PanBalon nie wiem gdzie widzisz analogię w sprzątaniu po swoim psie, a wrzucaniem przez Jeronimo Martins śmieci do prywatnych skrzynek.
Komentarz usunięty przez moderatora
współczuję rodzinie kogoś takiego jak ty