Wpis z mikrobloga

Tak się wyciera mordę pseudo charytatywnością. Nie ważne co wyjdzie na słupa, on dla większości osób będzie i tak wielbiony i wychwalany bo daje.

Szkoda, że te "dary" są z pieniędzy z loterii, a więc złożyli się na nie wszyscy jego widzowie. Zgarnął powiedzmy te 50 mln zł na czysto, na tych nie do końca uczciwych loteriach, z czego oddał 2 mln na wszystkie te akcje typu dom dziecka, WOŚP, gruzy dla widzów etc i już każdy uważa go za Boga.

Przypomnę, że na tych loteriach obchodzi prawo sprzedając ebook gdzie los jest gratis, związku z czym płaci tylko 5% VAT, a nie 25% jak w przypadku gier losowych tj np lotto.

Szkoda, że nikt nie wielbi tak organizatora polskiej kolektory gier losowych Lotto, bo oni płacą 25% podatku, a nie 5% jak Budda, z czego cześć kwoty zgodnie z ustawą jest automatycznie przekazywana na cele charytatywne.

Czyli w przypadku wpływów 100 mln zł z tytułu sprzedaży losów dla organizatora lotto, 10% z tej kwoty, a więc 10 mln złoty automatycznie jest przekazywane na cele charytatywne.

No ale kto by się tym przejmował. Tylko Budda rozdaje wszystkim wszystko zupełnie za darmo i bezinteresownie z dobrego serca.

Budda to taki odpowiednik Rydzyka. Poruszył ciemna masę sprzed odbiorników, zmanipulował i wcisnął im swoją nie stworzoną historię o swojej przeszłości, trudach dzieciństwa oraz bajkę o wspólnym tworzeniu historii.

Szkoda, że największego scamu w historii polskiego internetu i YouTuba.

Fani Buddy są jak wyborcy Pisu, nie ważne, że kradną ważne, że dają.

Niestety ale polskie społeczeństwo jest mocno naiwne, głupie i ograniczone umysłowo, przez co nie potrafi zrozumieć co jest pięć i połączyć kilku kropek. Niezależnie od wykształcenia, bo ono nie zawsze idzie w parze z inteligencja. Do tego prawo, które sprzyja cwaniakom i oszustom, przez co można doić naiwnych frajerów pod przykrywką charytatywności.

Czekam z niecierpliwością, aż Kamil Janusz Labudda zostanie oznaczony orderem za zasługi od prezydenta i wybudują jego pomnik w kraju, przecież tworzy historie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

#budda #buddatv #budda777 #youtube #loteria #akcja #10kobla #mitoman #7aut2 #manipulacja
lechiffre_777 - Tak się wyciera mordę pseudo charytatywnością. Nie ważne co wyjdzie n...

źródło: 1000072115

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lechiffre_777: Nie rozdał nagród z loterii, czy była według ciebie ustawiana ?A może jednak ci chodzi o zapłacenie podatku, który został sprytnie ominięty ? Jak według ciebie kradnie? Ja tam kradzieży nie widzę ewentualnie manipulację by nakłonić ludzi do zakupów losów
  • Odpowiedz
@lechiffre_777: Ja cię rozumiem doskonale co chcesz powiedzieć, że oszukuje manipuluje, ktoś za nim stoi, że samochody nie są jego, że prawdopodobnie wypadki aut nie były przypadkowe, że kręcił z MPG, że zna ludzi z nieciekawą przeszłością itp., stronę dawno przeczytałem, nawet za nim zaczął się ten hejt, swoje widziałem już wcześniej bo nie mam 15 lat. Lubiłem jego filmy, po 7 aut już przestałem oglądać bo za bardzo zmieniły
  • Odpowiedz
@lechiffre_777: Budda prawdopodobnie mówił o nas, że dyskutujemy ile zarobił na loterii. Gość nie rozumie, że można coś robić z czystej ciekawości. Tym bardziej, że ja mu nigdy pieniędzy z loterii nie wypominałem. On ogólnie lubi mówić, że wszystkim chodzi o pieniądze z loterii.
  • Odpowiedz
@lechiffre_777: Więc w kwestii loterii się zgadzamy, chcecie walczcie, nagłaśniajcie, powiem ci jeszcze, że naprawdę dobrze się czyta to co piszesz a nie, tylko same wyzwiska, prześmiewcze komentarze, które nic nie wnoszą.
  • Odpowiedz
zarób na loterii i daj tyle co on

@straszny_cham: widzę, że kompletnie do ciebie nie trafia, co ludzie napisali, czy autor wpisu. Tak jakbyś napisał o Escobarze, żebyś zarobił tyle co on i rozdał biednym.
  • Odpowiedz
@dawidv8: skoro wszytko rozumiesz i wiesz z kim masz do czynienia, a mimo to dalej kupujesz losy to sam nie wiem jak Cie nazwać.. To samo tyczy się widzów MGP którzy wiedzą że kradł samochody i robił różne wały, a mimo to dalej mu nabijają kieszenie..
Jak nie umiesz żyć bez adrenaliny to za te 200 zł kup sobie 60 kuponów na lotka. Jak wygrasz to sobie kupisz wypasioną furę
  • Odpowiedz
  • 15
@MGersdorfXD: przyznaj, że odczuwasz silny ból 4 liter i zazdrościsz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chłopak chciał odmienić swoje życie, a że finalnie wyszło na to, że odmienił życie Buddy. Cóż. Nie on pierwszy i ostatni.

A ile było takich frajerów, to tylko on sam wie. Budda tylko śmieje się im w twarz i liczy "pieniążki" organizując kolejna loterie 7aut2.pl i jak to powiedział, w lipcu bił
  • Odpowiedz