Wpis z mikrobloga

Tak się wyciera mordę pseudo charytatywnością. Nie ważne co wyjdzie na słupa, on dla większości osób będzie i tak wielbiony i wychwalany bo daje.

Szkoda, że te "dary" są z pieniędzy z loterii, a więc złożyli się na nie wszyscy jego widzowie. Zgarnął powiedzmy te 50 mln zł na czysto, na tych nie do końca uczciwych loteriach, z czego oddał 2 mln na wszystkie te akcje typu dom dziecka, WOŚP, gruzy dla widzów etc i już każdy uważa go za Boga.

Przypomnę, że na tych loteriach obchodzi prawo sprzedając ebook gdzie los jest gratis, związku z czym płaci tylko 5% VAT, a nie 25% jak w przypadku gier losowych tj np lotto.

Szkoda, że nikt nie wielbi tak organizatora polskiej kolektory gier losowych Lotto, bo oni płacą 25% podatku, a nie 5% jak Budda, z czego cześć kwoty zgodnie z ustawą jest automatycznie przekazywana na cele charytatywne.

Czyli w przypadku wpływów 100 mln zł z tytułu sprzedaży losów dla organizatora lotto, 10% z tej kwoty, a więc 10 mln złoty automatycznie jest przekazywane na cele charytatywne.

No ale kto by się tym przejmował. Tylko Budda rozdaje wszystkim wszystko zupełnie za darmo i bezinteresownie z dobrego serca.

Budda to taki odpowiednik Rydzyka. Poruszył ciemna masę sprzed odbiorników, zmanipulował i wcisnął im swoją nie stworzoną historię o swojej przeszłości, trudach dzieciństwa oraz bajkę o wspólnym tworzeniu historii.

Szkoda, że największego scamu w historii polskiego internetu i YouTuba.

Fani Buddy są jak wyborcy Pisu, nie ważne, że kradną ważne, że dają.

Niestety ale polskie społeczeństwo jest mocno naiwne, głupie i ograniczone umysłowo, przez co nie potrafi zrozumieć co jest pięć i połączyć kilku kropek. Niezależnie od wykształcenia, bo ono nie zawsze idzie w parze z inteligencja. Do tego prawo, które sprzyja cwaniakom i oszustom, przez co można doić naiwnych frajerów pod przykrywką charytatywności.

Czekam z niecierpliwością, aż Kamil Janusz Labudda zostanie oznaczony orderem za zasługi od prezydenta i wybudują jego pomnik w kraju, przecież tworzy historie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

#budda #buddatv #budda777 #youtube #loteria #akcja #10kobla #mitoman #7aut2 #manipulacja
lechiffre_777 - Tak się wyciera mordę pseudo charytatywnością. Nie ważne co wyjdzie n...

źródło: 1000072115

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lechiffre_777: No ja te 13 000 zł, to bym lepiej zainwestował i miałbym z tego mega satysfakcję. Ja od hazardu stoję jak najdalej i w życiu bym takiej kwoty na takie coś bym nie p-------ł... To trzeba być nieźle zmanipulowanym aby takie coś robić itd.
  • Odpowiedz
Jeszcze należy mu wypominać przy ostatnich wydarzeniach,że ten łysy debil z---------ł po drogach publicznych łącznie z pasem awaryjnym skacząc z pasa na pas,trzymając w jednej ręce telefon
  • Odpowiedz
@MGersdorfXD: no i o to mi chodzi, że to jawny h----d i powinno to być ograniczone, a wielmożny Budda wciska kit dzieciakom robiąc im wodę z mózgu. Takimi osobami łatwo manipulować, szczególnie że większość jego widzów do dzieci i nastolatkowie.

Myślałem, że otaczam się normalnymi i zdrowo myślącymi osobami w moim życiu. Jednak myliłem się. Poruszyłem ostatnio wśród znajomych temat Buddy, jak jeden z nich wspominał o loterii.

Spotkałem się oczywiście
  • Odpowiedz
@guma888: daje na WOŚP, dom dziecka i chore pieski. Więc może. A i na powodzian. Winy od kupione. Może dalej z---------ć.

Ten co zabił ojca rodziny w Warszawie, też publikował identyczne filmu na swoim insta, jak jeździ po 200-250 kmh i lata slalomem na autostradzie między autami, w tym pasem awaryjnym. To samo zrobił kiedyś inteligent Budda. No ale co ja tam się znam..
  • Odpowiedz
jeżeli spółka organizująca loterie nie składa wymaganych prawem sprawozdań finansowych, to czy możemy mówić o uczciwym przebiegu oraz organizacji całej loterii?

@lechiffre_777: skąd założenie że to co jest zgodne z prawem jest uczciwe?
  • Odpowiedz
@invit: oczywiście z d--y. To tylko przybliżenia. Jak poszukasz archiwalnych moich wpisów, to znajdziesz takie w których dokładnie staram się obliczyć sama ilość losów z ostatniej Loteri bazując na wymiarach samych losów, wymiarach pomieszczenia gdzie te losy były losowane, oraz całego live.

Nawet znając przybliżona ilość losów nie jesteś w stanie uzyskać kwoty, jaka zasiliła jego konto w związku z tą loteria. Gdyż pakietów było 4 w różnej cenie i ilości
  • Odpowiedz