Znowu na południe, ale tym razem łącznie z wizytą w Górze Kawiarni. Wypiłem kawę, popatrzyłem na rower za 10 000 ojro i wzdłuż wału, przez Gassy dotarłem do Warszawy. "AURUM to ekskluzywna marka rowerowa stworzona przez Alberto Contadora i Ivana Basso.(...) „Przez lata myśleliśmy o stworzeniu roweru naszych marzeń: najszybszego, najlepiej działającego roweru szosowego, jaki kiedykolwiek powstał.”~Alberto Contador Pierwszy model AURUM- Magma, to najlepszy wyścigowy rower szosowy.(...)"
Ciekawostka. Niedawno Stanowski razem z Cymcykiem stworzyli portfel z kilkunastu spółek. Po 2 tygodnia pochwalił się zwrotami na X w tym porfelu, gdzie najlepszy zwrot dawała spółka UiPath, bo aż 42%. Aktualnie jest na tej pozycji stratny około -3%. #gielda
Znowu na południe, ale tym razem łącznie z wizytą w Górze Kawiarni. Wypiłem kawę, popatrzyłem na rower za 10 000 ojro i wzdłuż wału, przez Gassy dotarłem do Warszawy.
"AURUM to ekskluzywna marka rowerowa stworzona przez Alberto Contadora i Ivana Basso.(...) „Przez lata myśleliśmy o stworzeniu roweru naszych marzeń: najszybszego, najlepiej działającego roweru szosowego, jaki kiedykolwiek powstał.”~Alberto Contador
Pierwszy model AURUM- Magma, to najlepszy wyścigowy rower szosowy.(...)"
#rowerowyrownik #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20240925_121852
Pobierzźródło: 897750_3840
Pobierz