Aktywne Wpisy

w__x +267
Stan Wykopu Anno Domini 2026
#wykop #polska #ciekawostki #moderacjacontent #nowywykop #internet #20latwykopu
@m__b @wykop Dlaczego to robicie?
Dlaczego niszczycie ten portal, nie zależy Wam na tym, żeby działał i funkcjonował? Czemu celowo robicie wszystko, żeby zabić Wykop po
#wykop #polska #ciekawostki #moderacjacontent #nowywykop #internet #20latwykopu
@m__b @wykop Dlaczego to robicie?
Dlaczego niszczycie ten portal, nie zależy Wam na tym, żeby działał i funkcjonował? Czemu celowo robicie wszystko, żeby zabić Wykop po
źródło: IMG_20260410_203352
Pobierz
lubie-sernik +1
Gdzie?
- Zakopane 29.3% (17)
- Katowice 55.2% (32)
- Inne - komentarz 15.5% (9)

Chcę się przebranżować. Zastanawiam się na SEO, marketingiem, google ADS, ten deseń. Zastanawiam się co muszę zrobić. Czy pójść na studia podyplomowe, zrobić kurs, a może nawet droga samouka w celu zdobywania doświadczenia? Ostatnio trochę poczyniłem pewnych starań w zakresie social mediów i mam dużo wyświetleń. TikTok, instagram, youtube. Często w ofertach pracy związanych z wymienioną przeze mnie branżą wymaga się znajomości tych platform.
Znajomy powiedział, że umiem tworzyć content, znam się na trendach, sztucznej inteligencji, jeśli chodzi o grafikę jestem samoukiem i w czasie studiów dorabiałem tworząc plakaty, banery reklamowe, nawet montowałem wideo i nakładałem efekty, napisy.
Obecnie jestem na stanowisku typowo biurowym i chcę to zmienić. Chciałbym poszerzyć swoje CV i nowe osiągnięcia, bo część umiejętności mam, a część mogę podszkolić. Macie jakieś pomysły?
Z góry dziękuję za każdą radę i sugestię, naprawdę każda porada mi pomoże.
#pracbaza #grafika #seo #korposwiat
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: wp9215246
Pobierzźródło: papiez-macha-reka-jan-pawel-ii-pozdrawia-podniesiona-reka
PobierzZałóżmy, że chciałbyś iśc w kierunku Google Ads. Zrób kurs i certyfikat od Google - zawsze da ci to przewagę wśród reszty żółtodziobów. Szukaj staży lub posad juniorskich,
Równolegle staż, czy jakieś stanowisko juniorskie.
Przemyśl sobie bardziej jakieś data analysis.